Supernatural boeken

Supernatural is natuurlijk een tv. serie, maar ik zou geen echte boekenworm zijn als ik niet ook heel veel boeken van Supernatural zou hebben verzameld! Ik vind het tof om meer achtergrond te hebben over een serie die ik heel tof vind en voor Supernatural is er echt een hoop te vinden.

Te beginnen met de boeken die zijn uitgegeven met losse verhalen erin. De verhalen spelen zich tijdens de verschillende seizoenen tussen de afleveringen af. Ik heb nog niet alle boekjes, maar ik ben al een aardig eindje op weg. Het zijn boekjes die af en toe tussendoor lees en ik heb nu de eerste 4 gelezen en begin aan deel 5.

Dan de season companions, dit is een verzameling die ik helaas niet heb bijgehouden en ze zijn ook niet meer te krijgen geloof ik. Wel jammer natuurlijk.

Dit grote boek is wel echt heel mooi, maar er zijn inmiddels alweer nieuwe delen van. Maar ik wacht nu op hopelijk een laatste deel met alle 15 seizoenen er in.

En dan dit schattige kleine boekje, altijd handig om op zak te hebben om op te zoeken hoe je je kunt beschermen tegen al die monsters.

Ik heb ook een aantal boeken over de supernatural fandom, het is een feest van herkenning en ook de verhalen van de acteurs erin zijn super tof! Dit is het laatste deel wat daar van uitgekomen is.

Als laatste heb ik ook het supernatural kookboek! Ik moet eerlijk bekennen dat ik er nog niks uit gemaakt heb….maar ik hoop dat ik hier snel verandering in kan brengen.

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

27 november 2020 at 14:25

Zo tof, dat je er zoveel boeken van hebt. Toch maar eens wat van die recepten uitproberen. Wie weet komt Dean zichzelf dan wel spontaan uitnodigen zodra hij die taart ruikt. 🙂Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mijn supernatural collectie

17 november 2020

Supernatural Tag

19 november 2020

%d bloggers liken dit: