Unboxing: Unplugged book box november

Unboxing Unplugged book box

De unplugged book box is mijn adult book box subscription. Nou ja in ieder geval voor drie maanden. Ik moet zeggen dat hun verzending echt fantastisch is want het komt echt binnen een week al binnen en wordt verzonden uit Amerika. Het thema deze maand was Encouragement ik ben echt heel benieuwd naar wat er in de box zit.

Allereerst hebben we natuurlijk de spoiler kaart maar die bekijk ik altijd pas op  het einde.

Als eerste haal ik deze bakmix eruit, het is voor pumpkin spice pannenkoeken dus dit ga ik zeker een keertje proberen te maken! Ik ben echt dol op pumpkin spice en ik vind het heel tof dat er iets als dit in een box zit.

 

Dan een zakje, iets wat je in je appelsap of bijvoorbeeld je thee kan doen. Ik ben daar altijd een beetje huiverig voor haha. Maar het is wel echt iets Amerikaans volgens mij dus ik ga het wel een keer proberen.

Er zat ook een hele toffe mok in geïnspireerd op Game of thrones, ik ben echt fan van fandom mokken. Ik heb er dan ook al heel wat. De ruimte ervoor begint helaas wel een beetje op te raken haha.

Er zaten ook maatschepjes in met het logo van de Dragon fly inn uit Gilmore girls. Ik hou echt van deze serie en dat is wel echt heel erg leuk om te hebben. Ik vind dit soort schepjes ook wel echt heel handig.

Er zat ook een kaars in deze ruikt naar cinnamon french toast, echt een beetje een winters geurtje vind ik. Dus heerlijk tijdens deze donkere dagen.

Een lotion bar, iets wat ik nog niet eerder heb gezien. Met de geur van books and coffee en laten dat nou twee van mijn favoriete geuren zijn!

Het boek in deze box was Simmer down een romance boek. Ik ben er erg benieuwd naar!

Wat vond jij het leukste item uit de box?

Het thema van december is Solitude en ik weet dat er in ieder geval 1 item geïnspireerd is op Supernatural!

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

16 december 2020 at 16:18

Oh, dat is wel een toffe box. Vooral omdat er vrij veel zaken bij zitten die je ook echt kan gebruiken. Vooral die maatlepels dan want de combinatie van leuke fandombekers en plaatsgebrek is hier ook gekend. Misschien kan je het zakje in een cake of koekjes verwerken. Blijkbaar hoeft het niet persé in een drankje gebruikt te worden.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Supernatural Tag

19 november 2020

WWW Wednesday

2 december 2020

%d bloggers liken dit: