WWW Wednesday

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nogal eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Als laatste las ik een Supernatural boek, naast de serie is er ook een serie van boeken en zo af en toe pak ik daar een boek van op. Ik las The unholy cause en het is gewoon heerlijk om een boek te lezen waar je zo het gevoel hebt dat je gewoon een aflevering van je favoriete serie zit te kijken.

 

Wat lees ik nu?

Op dit moment lees ik The wicked kingdom en tot nu toe vind ik hem echt super tof!

Op mijn e-reader lees ik Silver swan, dit is een dark romance en nog steeds mijn favoriete romance genre. Ik ga er dan ook lekker doorheen. Het is een re-read maar ik heb de hele serie ontvangen om te lezen dus dat is wel heel tof!

Wat ga ik hierna lezen?

Ik heb een soort van TBR gemaakt voor december maar ik hou me daar vaak niet aan haha. Ik denk dat ik hierna A deadly education ga lezen.

Op mijn e-reader zal ik het vervolg op silver swan gaan lezen.

Wat is jouw WWW?

 

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

4 december 2020 at 14:47

Ik ben heel benieuwd naar Kingdom of the Wicked. Al een goed signaal dat die voorlopig meevalt!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: