Top 10 boeken waar ik naar uitkijk volgend jaar

Het is wel weer tijd voor nieuwe lijstjes toch? Ik heb voor deze week in ieder geval een top tien van boeken waar ik naar uitkijk volgend jaar. Ik moet eerlijk bekennen dat het me wel even wat tijd heeft gekost om er 10 te vinden, dit komt vooral omdat ik dit jaar niet zoveel gelezen heb en me minder verdiept heb in nieuwe releases. Maar ik denk dat ik wel een mooie top tien heb.

Op nummer 1 staat Empire of the Vampire van Jay Kristoff, ik ben echt zo fan van de boeken die hij schrijft. Het is in korte tijd echt één van mijn autobuy auteurs geworden. Dus dit boek staat echt heel hoog op mijn lijstje. Dit is overigens niet de definitieve cover van dit boek. Die wordt gemaakt door dezelfde artiest als de Nevernight boeken!

Op nummer twee staat The things we leave unfinished van Rebecca Yarros. Ze zegt zelf dat dit haar meest favoriete boek ooit is en ik kan echt niet wachten om dit boek te lezen.

Op nummer drie staat A court of Silver flames van Sarah J. Maas, ik ben echt heel erg benieuwd naar dit verhaal, vooral ook omdat Cassian wel echt mijn meest favoriete personage is uit deze serie. Ik vind de cover wisseling trouwens nog steeds niet tof!

Op nummer 4 staat Namesake van Adrienne Young, het vervolg op Fable, ik vond Fable echt heel erg tof en ik ben heel benieuwd hoe dit boek verder gaat.

Op nummer 5 staat Bone crier’s dawn van Kathryn Purdie dit is het vervolg op bone crier’s moon en ik vond dat echt een ontzettend tof boek dus ik ben heel benieuwd hoe het verder gaat.

Op nummer 6 staat Rule of wolves van Leigh Bardugo, dit is het vervolg op King of scars. Ik vond king of scars echt heel tof en dat einde was echt een mega cliffhanger.

Op nummer 7 staat het derde deel van de Aurora cycle van Jay Kristoff en Amie Kauffman , ik durf het tweede deel van deze serie niet te lezen voor ik deel drie in mijn handen heb. Dit boek heeft nog geen titel of cover dus ik ben heel benieuwd!

Op nummer 8 staat Bridge of souls van Victoria Schwab, ik moet deel twee nog lezen van deze serie. Maar ik vond deel 1 heel tof!

Op nummer 9 staat Mirrorland van Carole Johnstone, dit boek kwam ik per toeval tegen, het is een mystery boek en hij klinkt gewoon zo ontzettend goed!

Als laatste op nummer 10 staat Isn’t it bromantic van Lyssa Kay Adams, dit is het vierde deel in de Bromance book club. Ik hou echt zo van deze serie en dit boek gaat over de rus en daar ben ik zo benieuwd naar!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

14 december 2020 at 10:58

A court of Silver flames en the rule of wolves staan ook hoog op mijn lijst. Verder kijk ik erg uit naar het nieuwe boek van Courtney summers, a vow so Bold and deadly, my contrary Mary en ga zo maar door3 januari 2021 at 22:30

Zo leuk om te ontdekken naar welke boeken je het meeste uitkijkt. Ik vind het zo jammer dat het nieuwe deel in de ACOTAR reeks enkel in die nieuwe cover te verkrijgen is. Het lijkt wel alsof ze ons daar graag mee plagen of zo. Maar ik ben dus serieus aan het overwegen om het boek enkel te ontlenen in de bibliotheek in plaats van het te kopen en me vervolgens te ergeren aan het feit dat de omslagen niet bij elkaar passen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday

2 december 2020

%d bloggers liken dit: