WWW Wednesday

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nogal eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Als laatste las ik Kingdom of the wicked en wow wat was dit een ontzettend tof boek! Ik weet in ieder geval zeker dat ik in 2021 ook de andere serie van deze auteur op wil gaan pakken. Dit boek gaat over heksen en demonen en dan vooral de seven deadly sins en ik vond het echt zo’n toffe kijk op dit dat ik heel erg benieuwd ben hoe dit verder gaat.

Wat lees ik nu?

Op dit moment lees ik The fifth season, dit boek stond al zo lang op mijn wishlist en ik heb hem nu toch maar eens gekocht. Ik vind hem tot nu toe echt heel erg tof! In deze serie vergaat de aarde…alweer. Dat is al een intro van dit boek waardoor je het toch graag wil lezen? Het is best een pittig boek maar ik denk dat als je er eenmaal echt goed inzit je dit boek echt niet meer kan wegleggen.

Wat ga ik hierna lezen?

Ik ga hierna of verder met The obelisk gate, boek twee van de Broken earth trilogie of ik ga Elle & Darcy lezen. Beetje afhankelijk van waar ik zin in heb. Maar het kan ook zomaar zijn dat ik heel iets anders ga lezen, want ik ben nogal slecht in vooruit plannen haha.

Wat is jouw WWW?

 

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

17 december 2020 at 08:10

Ik ben ook super benieuwd naar ‘Kingdom of the Wicked’. Ik zag de fairyloot uitgave van dit boek op instagram passeren, en *kwijl*!
Ook haar Stalking Jack the Ripper reeks staat op mijn TBR

The Broken Earth trilogy is echt WAUW. Je zal zeker verder willen lezen 😉Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Unboxing owlcrate November

22 december 2020

%d bloggers liken dit: