Unboxing owlcrate November

De owlcrate van November heeft er even over gedaan en ik ontving hem dus pas vorige week. Ik was benieuwd naar wat er in zou zitten en ben hem natuurlijk meteen gaan uitpakken. Ik weet dat mensen minder enthousiast zijn over de owlcrate de laatste tijd, maar ik vind hem juist steeds leuker. Juist ook omdat er veel gebruiksvoorwerpen inzitten.

Allereerst de spoilerkaart.

Vervolgens haalde ik er een doosje uit, met daarin een plantenpers, ik vind het echt een super cool idee om zoiets eens in een box te doen. Het is iets wat ik nog niet eerder gezien had.

Ik wist dat er in deze box een reading journal zou zitten, nu heb ik zelf een happy planner en ik vind het dan onnodig om daar nog een reading journal naast te hebben. Maar ik heb al iemand die hem graag wil haha.

Dan een envelop, ik ben echt benieuwd wat er in zit! Het zijn kaarten van planten uit The lord of the rings. Echt super mooi gemaakt ook.

Planner stickers vind ik altijd super tof! Ik gebruik ze niet alleen voor mijn planner maar ook voor mijn journal dus ze komen altijd van pas!

Tot slot nog een prachtig doosje waar een hele mooie ketting in zit!

Er zat natuurlijk ook weer een mooie pin bij.

 

Het boek deze maand was Among the beasts & Briars en het is echt een hele mooie editie!

Wat vond jij het tofste item uit deze box?

Het thema van volgende maand is:

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday

16 december 2020

%d bloggers liken dit: