WWW Wednesday

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nogal eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Als laatste als ik among the beasts and briars uit, ik vond dit een heerlijk boek wat echt leest als een sprookje. Of je door het sprookjesbos wandelt en dit verhaal hoort en blijft zitten om te luisteren. Ik weet dat dit een standalone is maar ik ben benieuwd of er misschien toch nog meer boeken in deze wereld komen. En ik heb dus deze mooie versie van de Owlcrate.

Wat lees ik nu?

Als ik dit typ ben ik net begonnen aan The strange case of the Alchemist’s daughter, ik heb net 1 hoofdstuk gelezen dus ik kan er nog niet heel veel over zeggen. Het klinkt in ieder geval heel tof en tot nu toe is het leuk.

Wat ga ik hierna lezen?

Ik vind deze echt heel moeilijk nu, of ik ga The familiars lezen of ik ga beginnen aan Assasin’s apprentice van Robin Hobb. Maar wie weet kies ik wel een heel ander boek haha.

 

 

Wat is jouw WWW?

 

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

30 december 2020 at 08:00

Oeh naar de strange case of the alchemist’s daughter ben ik heel benieuwd. Die staat al even op mijn wishlist.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Boek haul december

31 december 2020

%d bloggers liken dit: