Reading challenges

Plaatste ik gisteren nog dat ik minder lees, besluit ik toch mee te doen aan reading challenges. Waarom dan? Nou ja ik vind het leuk om uitgedaagd te worden en hoop juist door die uitdaging dat ik meer ga lezen! Ik doe dit jaar mee aan drie challenges!

Via instagram doe ik mee aan de Disney reading challenge, je hebt verschillende disney figuren die dan weer prompts hebben. Haal ik het niet dan is dat jammer. Haal ik het wel is het tof!

Dan doe ik dit jaar weer mee met Beat the backlist, voorheen zaten hier meer challenges bij maar dit jaar is dat minder en dat is prima. Het concept is dat je zoveel mogelijk boeken van je TBR leest die van 2020 of eerder zijn. Dit is sowieso een mooie challenge omdat ik dit jaar echt wat minder boeken wil gaan lezen.

Tot slot wil ik graag de popsugar challenge doen, er zitten echt hele leuke prompts tussen dus ik ben heel benieuwd of ik deze haal. Ik print de lijst uit en doe deze in mijnplanner zo kan ik ze makkelijk afstrepen.

Ik maak voor geen enkele challenge een TBR, ik pak op waar ik zin in heb en zoek daar een prompt bij die erbij past. Ik ga proberen telkens aan het eind van de maand een update te geven!

 

Doe jij  mee aan een reading challenge?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: