Recensie: The devil and the deep blue sea van Amelia Wilde

Recensie: The devil and the deep blue sea van Amelia WildeThe devil and the deep blue sea by Amelia Wilde
on 19 januari 2021
Genres: Dark romance
Format: e-book
Goodreads
five-stars

A modern-day pirate.
An heiress lost at sea.
And the treasure of a lifetime.

He’s beautiful. Calculating. Cruel. And he’s taken me hostage.

When pirates board my boyfriend’s yacht, I jump overboard to save myself. Drifting asea. Until one man rescues me from the endless ocean.

Except he has plans of his own. I’m worth too much money for ransom. He’ll keep me on his ship and in his bed. The real danger lies in his dark-depth eyes. He wants more from me than money. Than passion. He wants everything.

He rescued me, but I’m far from safe.

There’s an entire sea of danger threatening to drag me under.

The Devil and the Deep Blue Sea by USA Today bestselling author Amelia Wilde is a dangerously sexy contemporary romance that will blow you out of the water.

Ik heb dit boek ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie.

De eerste indruk:

De cover is een typische cover voor een romance boek, een gespierde man met ontbloot bovenlijf. De beschrijving is wat me aantrok in dit boek. Vooral de naam Poseidon. Ik hou van de verhalen over de Goden en zou dit dan betekenen dat hij echt Poseidon is?

Mijn mening:

Ik vind dit boek echt super tof! Het is geen standaard romance en wat je ook denkt ook geen standaard enemy’s to lovers verhaal. Ik heb dit boek echt ademloos gelezen want buiten het feit dat dit een romance is, is dit gewoon een super goed verhaal!

Ik denk zelfs dat de romance in dit verhaal misschien wel een subplot is en niet eens het belangrijkste. Dit is ook één van de redenen dat ik dark romance een geweldig genre vind. Het is meestal niet de romance die de boventoon voert maar juist het verhaal.

Ik ben altijd fan van sterke vrouwelijke personages, vrouwen die zichzelf wel kunnen redden, maar toch kon ik meeleven met Ashley, niet dat ik mezelf in haar herken, ik ben niet rijk zoals zij of beschermd opgevoed zoals zij. Maar ik snapte haar keuzes, ik kon me voorstellen dat ze bepaalde keuzes maakte hoe dom die misschien ook lijken. Haar leven had er tot nu toe heel anders uitgezien..

Poseidon is een personage die je of fantastisch vindt, of je hebt een hekel aan hem. Ik vind het een geweldig personage, maar niet in die zin dat ik hem aanbid of met Ashley zou willen ruilen. Het is meer dat hij diepgang heeft, geen oppervlakkige alpha man, maar een verhaal dat hopelijk in het tweede deel nog meer verteld wordt.

Dit boek eindigt met een behoorlijke cliffhanger en ik kan dan ook niet wachten om het tweede boek te lezen.

Ik laat nog even in het midden of dit boek echt over de Goden gaat zoals we die kennen, daarvoor zul je zelf het boek moeten gaan lezen.

Mijn conclusie:

Wat een fantastisch boek! Ik ben echt heel benieuwd naar het tweede deel. Hou jij van dark romance twijfel dan niet om dit boek op te pakken!

five-stars

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: