Unboxing Owlcrate januari: From Olympus with love

Voor het eerst sinds lange tijd ontvang ik de januari box ook weer echt in januari. De vertragingen door Covid19 waren echt goed merkbaar de laatste tijd. Het thema van de januari box is: From Olympus with love. Ik ben echt dol op mythologie en ik ben dan ook heel erg benieuwd naar deze box.

De afbeelding op de spoilerkaart is in ieder geval weer tof.

Als eerste haal ik er een zakje met thee uit, ik drink de laatste tijd echt te weinig thee ( ik leef op koffie ) en dit is dan wel een mooi moment om het weer meer te gaan drinken.

Ik ben dol op de maan, ik vind haar ontzettend interessant dus deze mooie maankalender doek is echt een aanwinst voor mij. Ik vind hem zo ontzettend mooi!

Er zit ook een mooie boekenlegger in, met quotes uit Circe en The song of Achilles. Ik heb beide nog niet gelezen maar ik heb er wel echt hele goed verhalen over gehoord. Dus heb je deze boeken al wel gelezen, overtuig mij dan om ze ook te lezen!

Deze pin banner komt mooi op tijd want mijn banner is echt helemaal vol, ik zit op dit moment bij mijn ouders met de meiden omdat wij een nieuwe vloer krijgen in huis. Maar als mijn kast weer staat wil ik deze natuurlijk weer ophangen.

Tot slot dit gave felt letter board, ik vind hem echt zo mooi en ga hem zeker gebruiken bij Instagram foto’s en hoe handig is het zakje om je letters in te bewaren!

Natuurlijk ook weer een pin bij het boek van deze maand

En een boekje

Het boek van deze maand is Lore van Alexandra Bracken, dit boek lijkt me echt zo ontzettend tof! Op goodreads in de recensies zeggen veel mensen dat het The hunger games meets Greek mythologie is. Dus ik ben echt ontzettend benieuwd!

Wat vond jij het tofste item uit de box?

Het thema voor Februari is:

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

28 januari 2021 at 11:50

Wauw die maankalender is echt ongelofelijk mooi! Zoiets heb ik nog niet voorbij zien komen bij de andere boxen.28 januari 2021 at 13:16

Wauw, deze box is echt gaaf!2 februari 2021 at 19:40

De maankalender is wel heel origineel.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday

27 januari 2021

%d bloggers liken dit: