Unboxing Unplugged book box januari: Intuition

Ook deze maan ontving ik weer een unplugged book box, wat ik zo tof vind aan deze box is dat deze box echt producten heeft voor selfcare. Het is meer volwassen en heeft vaak boeken die ik nog niet eerder gezien heb. Echt super tof!

Het thema van deze maand is dus Intuition.

Als eerste deze leuke handschoenen geïnspireerd op The night circus.

Dan vervolgens badzout/voetenbad., geïnspireerd op The deep rivers, nu heb ik dit boek nog niet gelezen maar hij klinkt wel heel tof ( hallo mega TBR ). Wat ik fijn vind is dat je dit dus niet per se als badzout hoeft te gebruiken. Je kan er ook een fijn voetenbadje van maken.

Ik vind deze portomonee echt zo ontzettend tof! Hij is geïnspireerd op A darker shade of magic en wat is hij lekker groot!

Er zit ook een face mask in, geïnspireerd op Dorian Gray. De man die niet ouder werd…..of toch we? Ik heb dit altijd een tof verhaal gevonden. Eens kijken of het masker ook zo’n verjongend effect heeft.

De lip balsem is geÍnspireerd op The unhoneymooners, ik vind dit overigens echt een leuk boek!

Tot slot een lotion, gebaseerd op the 7,5 deaths of Evelyn Hardcastle. Hij ruikt in ieder geval heel lekker!

Dan het boek dat is The ruthless lady’s guide to wizardry, toevallig heb ik deze in een booktube filmpje gezien en leek hij me heel tof!

 

Op de achterkant van de auteursbrief staan weer journal prompts.

Wat vond jij het leukste item?

De thema’s voor volgende maand zijn:

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: