TTT: Top tien boeken die ik in 2015 echt eens moet gaan lezen

Top Ten Thursday banner

De TTT wordt elke week georganiseerd door De lady library, elke week heeft het een ander thema en dit keer is het thema: Boeken die ik in 201 echt eens moet gaan lezen.

Owjeej ik denk dat ik hier wel meer dan 10 boeken neer kan zetten met de TBR stapel die ik op dit moment heb liggen. Maar goed laten we maar gewoon beginnen.

1. Dream Thieves van Maggie Stiefvater, hier schaam ik me echt voor, ik ben groot fan van deze schrijfster maar op de één of andere manier ga ik maar niet verder in deze serie.

2. Voor jou van Jojo Moyes, ik heb al zoveel goeds over dit boek gehoord en hij lijkt me ook heel mooi dus ik moet er echt eens aan beginnen.

3. Het rosie project van Graeme Simsion, ook dit boek krijgt veel positieve recensies en ik wil hem dus graag lezen.

4. Project Persefone van Michelle Gagnon  , Ik heb zelfs het tweede deel al in de kast staan maar ik ben er nog niet aan begonnen.

5. Dag 21 van Kass Morgan, Het eerste deel de 100 vond ik heel goed, dus ik ben heel benieuwd hoe dit verder gaat.

6. Attachements van Rainbow Rowell, ook zo’n boek waar ik heel nieuwsgierig naar ben, deze schrijfster is voor mij echt de ontdekking van dit jaar.

7. Landline van Rainbow Rowell, ook dit boek staat nog hoog op mijn te lezen lijstje

8. The book thief van Markus Zusak  , ik wil dit boek zo graag lezen, ik heb de film al in huis maar ik wil eerst het boek gelezen hebben.

9. Iets van Lisette Jonkerman, ik heb schrijven kreng! in de kast staan maar ik wil ook graag één van haar romans lezen. Ik weet het ik schaam me diep dat ik nog niks van haar gelezen heb

10. de Iron Fey serie van Julie Kagawa, ik heb een hele tijd geleden het eerste boek gelezen dus deze zal ik nog eens moet herlezen maar ik heb inmiddels de hele serie compleet.

En zo kan ik nog wel even verder gaan, wat is jou top tien?

Top 10 Boeken die ik in 2015 écht eens moet lezen (25 december)

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

26 december 2014 at 20:47

Dream Thieves was zeker een leuk boek, moet je zeker lezen! Het Rosie Project lijkt me ook wel leuk, en ik ben zooo benieuwd naar Dag 21! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Fijne feestdagen!

24 december 2014

%d bloggers liken dit: