Waarom bloggen iets minder gaat deel 2

Nou ja ik noem het maar even deel twee haha, maar het is meer een vervolg op wat ik eerder schreef. Ik heb er zelf ook nog eens goed over nagedacht en ik ga zeker niet stoppen met bloggen, het is voor mij ook een manier om mijn ei kwijt te kunnen en ik vind het te leuk om het niet meer te doen.

Ik ga wel eens goed nadenken hoe ik het in ga vullen, naast lezen heb ik nog zoveel meer interesses ( iets met ADHD en overal met hyperfocus induiken haha ), dus ik denk wel dat mijn blog meer gaat uitbreiden met dingen die minder met lezen te maken hebben. Maar ook over mijn leven als mama van 3 meiden en daarbij ook nog eens ADHD, wat meer over de creatieve hobbies die ik doe, zoals huisportretjes tekenen, handletteren, journalen, maar ook misschien wat meer over mijn ervaringen met meer spirituele zaken, zoals mijn fascinatie voor de maan, sterrenbeelden en orakel- en tarotkaarten. Niet omdat ik daar heel veel over weet, maar wel omdat ik daar steeds meer over lees. Mezelf er in verdiep en het leuk vind om deze dingen met jullie te delen. Ik ga eens kijken wat ik betreft het design van mijn blog kan doen. Iets wat beter past bij mijn bredere interesses, maar de naam blijft het is immers Het leven van een boekenworm en daarin gebeurt meer dan alleen lezen.

Ik hoop dat jullie niet zo enthousiast zullen lezen over al mijn andere avonturen als jullie doen over de boeken die ik lees en alles rondom lezen.

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: