SSS: Super 6 boeken die ik het afgelopen jaar gelezen heb

Review super six saturday

Het is weer zaterdag dus tijd voor een nieuwe SSS georganiseerd door Book Babbles. De SSS staat deze week in het teken van boeken die je het afgelopen jaar gelezen hebt. Dus hier is mijn top 6:

1. Throne of Glass van Sarah J. Maas, dit boek zag ik in Engeland in de boekwinkels liggen en ik heb gelijk de eerste twee delen meegenomen. Daar heb ik zeker geen spijt van want ik vind het een geweldige serie!

2. Eleanor & Park van Rainbow Rowell, deze schrijfster is voor mij wel de ontdekking van het jaar en ik vind dit echt een ontzettend mooi boek, dat ik zeker nog eens ga herlezen volgend jaar.

3. Fangirl van Rainbow Rowell, ja ook dit boek vond ik ook echt heel leuk!

4. De reiziger van Diana Gabaldon, dit boek is al veel langer uit maar doordat er een serie van dit boek verscheen op HBO wilde ik ook heel graag het boek lezen. En ik vind het een super mooie roman.

5. Geek Girl van Holy Smale, echt een super boek dat ik op de heenreis van de vakantie heb gelezen. Ik vloog er echt doorheen.

6. Het mes dat niet wijkt van Patrick Ness, ook zo’n spannend boek! Deze had ik meegenomen op vakantie en wat baalde ik er van dat ik het tweede deel niet ook had meegenomen.

Dat is mijn top 6, wat is die van jou?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

27 december 2014 at 09:19

Throne of Glass staat er bij mij ook bij! Eleanor & Park en Het mes dat niet wijkt vond ik ook erg goed. Fangirl en Geek Girl ga ik misschien ooit nog lezen, de titel is wel wat voor mij natuurlijk…27 december 2014 at 09:54

ik heb de eerste drie boeken van de throne of glass serie gelezen en vind die ook erg goed net als de reiziger. de rest heb ik nog niet gelezen. en dit jaar the fault in our stars gelezen vond die ook erg goed.27 december 2014 at 19:51

Fangirl heeft ook een plaatsje in mijn top 6Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: