Nieuwe blog, of nou ja nieuw uiterlijk

Ik heb de laatste tijd best wel nagedacht over wat ik nu precies wil met mijn blog. Het alleen maar bloggen over boeken gebeurde natuurlijk al een tijdje niet meer, maar toch bleef ik daar in vast hangen. Dit zorgde er vooral voor dat ik eigenlijk ook niet echt verder kon met mijn blog, want ik vond veel dingen waar ik over wilde bloggen niet passend bij een boekenblog.

De naam blijft hetzelfde, het is immers Het leven van een boekenworm en hoewel ik lezen nog steeds fantastisch vind, bestaat het leven van een boekenworm niet alleen uit lezen. Dat bestaat uit veel meer natuurlijk, nu vind ik het bloggen over saaie dingen minder leuk, maar ik maar naast lezen heb ik nog veel meer interesses! Ik vind het bijvoorbeeld heerlijk om te journalen en zou daar veel meer met jullie over willen delen. Ik ben op dit moment bezig met een cursus huisportretjes tekenen en ook dat is iets wat ik meer met jullie wil delen. Dat betekend natuurlijk niet dat ik helemaal niet meer over boeken ga bloggen, maar wel dat het meer verdeeld gaat worden.

Wat ik ook graag met jullie wil delen is meer uit mijn leven als mama en juist uit het leven als mama met ADHD. Er zullen dingen zijn waar ik als mama met ADHD tegenaan loop terwijl andere mama’s daar helemaal geen last van hebben.

Misschien wordt het hierdoor meer een lifestyle blog dan een boekenblog, misschien vind je dit helemaal niks en volg je alleen mijn recensies en posts over boeken en dat is helemaal prima natuurlijk. Ik maak hier mijn kleine hoekje van het internet van en ik hoop natuurlijk dat jullie lekker met mij mee gaan!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

25 maart 2021 at 16:08

Wat ziet het er mooi uit. Twee van mijn favoriete kleuren gecombineerd. Zo leuk dat je nu ook een nieuwe header hebt die perfect uitstraalt wat we als volgers kunnen verwachten. Super dat je drie meiden er ook mee op staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: