Recensie: Hollywood dreams van Molly O’Hare

Recensie: Hollywood dreams van Molly O’HareHollywood dreams by Molly O'Hare
Published by Be you publishing on december 2017
Genres: romance
Pages: 244
Format: e-book
Goodreads

When your Hollywood crush turns out to be the biggest D-bag on the face of the earth, can he ever redeem himself? Find out in this Enemies to Lovers, Bully meets Romcom Romance.

Curvy girl Maggie's thrilled to have gotten a part in a movie starring her celebrity crush, Trevor McCain. It’s her start on her walk to fame. However, her first experience on a film set could not have gone any worse. One wrong turn through a closed door and boom... finding out your heartthrob is nothing but a bully was not on her list of things to do in Hollywood. And now, Trevor was on a mission to squash her film debut before the first take.

Too bad Maggie had other plans…

Trevor's Hollywood's leading man and he's not afraid to take advantage of that fact. Men wanted to be him, and women wanted to be with him. Life couldn’t be more perfect. That was until Maggie walked in and ruined everything. Who knew her confidence and ability to tear him down a few hundred notches would ignite something in him he didn’t even know he had? He’s not supposed to want her, and yet, Maggie is all he can think about.

When the tension between them gets too hot for either to handle, can Trevor redeem himself before it’s too late?

Note: Hollywood Dreams is a standalone novel with a jerk hero who will stop at nothing to get the girl.

Ik heb een recensie exemplaar ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie

Deze auteur staat erom bekend dat ze romance met curvy vrouwen schrijft en ik moet zeggen dat ik dat wel kan waarderen. Ik hou van het romance genre, maar de meeste meiden zijn het perfecte plaatje en daar kan ik me dan dus weer niet mee identificeren. Als er al iemand inzit met wat kilo’s extra is het meestal een bijrol die zeker de jongen van haar dromen niet krijgt.

Dit boek is anders, want hier is de hoofdpersoon dik en probeert ook nog eens aan de weg te timmeren in Hollywood. Tel daarbij op dat de man in het boek ook nog eens de meest populaire acteur van Hollywood is en je krijgt eindelijk eens het verhaal van het dikke meisje dat wel de jongen kreeg toch?

Nou ja zo simpel is het niet natuurlijk en laten we eerlijk zijn dan zou het boek ook lang niet zo leuk zijn. Aan het begin van dit boek had ik echt een enorme hekel aan Trevor, wat een ongelooflijke eikel was het en ik wist zeker dat ik hem niet leuk zou gaan vinden. Iemand die zo gemeen is en zo gefocust op zichzelf kan niet veranderen. Ik moet heel eerlijk bekennen dat hoewel hij een soort van redemption arc heeft ik hem nog steeds niet één van mijn favoriete mannen vind. Hij is nog steeds een eikel op zijn tijd en hij heeft nog steeds genoeg vooroordelen. Maggie was een personage waar ik ook niet meteen een klik mee had, ik vond haar stoer toen ze opkwam voor zichzelf tegenover Trevor, absoluut maar ze was wel heel wispelturig. Telkens als ze weer wat dichter bij Trevor kwam, twijfelde ze weer en zocht ze ruzies die er niet hadden hoeven zijn.

Al met al vond ik beide personages misschien niet helemaal leuk maar ik vond het boek zeker tof om te lezen. Het is fijn om eens te lezen over iemand die wel onzeker is over haar lichaam, maar alsnog beslist om niet over zich heen te laten lopen. Ze staat open voor mensen en zoekt zelf ook het contact. Ze gaat niet thuis zitten afwachten en dat vind ik wel heel stoer. Ze is natuurlijk vanuit een hele andere staat verhuisd naar een plek waar ze niemand kent.

Pocket de kat verdient ook een eigen stukje in deze recensie want wat heb ik om hem gelachen. Echt een kat die zoveel kan overbrengen door te miauwen is fantastisch maar ook een beetje eng haha.

Al met al vond ik dit echt wel een leuk boek, ik heb een aantal keer hardop gelachen en ik vloog er doorheen. Ik kan niet wachten om meer te gaan lezen van deze auteur!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Spiritualiteit

25 maart 2021

%d bloggers liken dit: