Spiritualiteit

Ik heb me altijd geïnteresseerd voor spiritualiteit, orakel kaarten, edelstenen, de maan, sterrenbeelden. Ik vind het allemaal mooi en interessant. Maar zoals mijn ADHD brein heel veel dingen even leuk vind vervliegen veel interesses ook weer heel snel bij mij. Maar deze interesse eigenlijk niet, hij heeft op een laag pitje gestaan maar nu ik een groep meiden heb gevonden waar ik dit mee kan delen merk ik dat mijn interesse weer gewekt zijn.

Het nadeel van mijn ADHD brein hierin is wel dat ik op moet passen dat ik niet door sla en super veel ga kopen waar ik dan weer niks meer mee doe. Dus dat probeer ik een beetje in toom te houden haha. Ik weet nog niet heel goed hoe dit vorm gaat krijgen op mijn blog, wat ik ga delen en wat ik misschien toch liever voor mezelf hou, maar daar komen we vanzelf achter toch?

Ik wil in ieder geval binnenkort mijn verschillende orakel kaarten met jullie delen en mijn tarot set. Ik heb echt zo’n mooie set kaarten echt ik ben er nog steeds verliefd op. Ik volg op dit moment ook een cursus astrologie dus misschien dat ik daar ook wat meer over ga delen binnenkort. Het maken van geboorte horoscopen lijkt me echt zo tof om te doen. Niet voor geld, maar misschien voor vriendinnen, voor mijn kinderen en voor mezelf.

Dus ik neem jullie graag mee op mijn reis door alles wat ik ontdek en ik hoop dat jullie het net zo leuk gaan vinden als ik!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

28 maart 2021 at 15:23

Ik kijk er naar uit om het te lezen!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: