Recensie: Tequila Rose van Willow Winters

Recensie: Tequila Rose van Willow WintersTequila Rose by Willow Winters
Series: Tequila Rose
on 23 februari 2021
Genres: romance
Format: e-book
Goodreads

He tasted like tequila and the fake name I gave him was Rose.

Four years ago, I decided to get over one man, by getting under another. A single night and nothing more.

I found my handsome stranger with a shot glass and charming but devilish smile at the end of the bar. The desire that hit his eyes the second they landed on me ignited a spark inside me, instant and hot. He was perfect and everything I didn’t know I needed. That one night may have ended, but I left with much more than a memory.
Four years later, and with a three-year-old in tow, the man I still dream about is staring at me from across the street in the town I grew up in. I don’t miss the flash of recognition, or the heat in his gaze.

The chemistry is still there, even after all these years.

I just hope the secrets and regrets don’t destroy our second chance before it’s even begun.

Ik heb een recensie exemplaar ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie.

Ik zag een uitnodiging voor het tweede deel van deze duologie en de mogelijkheid om dus het eerste deel ook te lezen. De beschrijving sprak mij meteen aan en ik heb natuurlijk beide boeken aangevraagd. Inmiddels is het tweede deel helaas uitgesteld, maar dit eerste deel was echt ontzettend mooi!

Het verhaal wordt in verschillende tijdlijnen verteld en ook verdeeld tussen twee personages. Het verleden lezen we alleen vanuit Magnolia, het heden vanuit zowel Magnolia als Brody.

Ik beken eerlijk dat ik vooral fan ben van dark romance de laatste tijd, vooral omdat daar nog meer verhaal rondom zit die het boek vaak echt spannend maken. Maar ik maak soms wel eens een uitstapje en dit boek sprak me echt enorm aan en daarom wilde ik het ook lezen. Het heeft een beetje een liefdesdriehoek, maar ook niet echt. Lekker vaag he? Maar ik wil er niet teveel over vertellen, omdat ik anderen niet wil spoilen die dit boek nog willen lezen.

Maar het boek begint in het verleden, en wat vond ik het frustrerend dat ik niet meteen wist waarom Magnolia gebeld was en wat er was gebeurd. Waarom ze terug naar huis was gegaan. Maar als je het eenmaal weet, snap je eigenlijk ook waarom veel mensen juist niet graag in een klein stadje wonen, want iedereen kent iedereen en weet wat er met iedereen aan de hand is. Ik ben zelf opgegroeid in een dorp en herken dat wel.

Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik het belachelijk vond hoe Magnolia behandeld werd, want hetgeen wat gebeurd was, was iets waar zij helemaal niks mee te maken had. Maar toch werd het haar kwalijk genomen. Maar wow wat is ze sterk en wat doet ze haar best om haar leven zo goed mogelijk te leven en een goede moeder te zijn voor haar dochtertje. Ik vond haar een heel fijn personage om over te lezen en ik merkte ook echt dat ik uitkeek naar haar hoofdstukken.

Brody is wel echt een man waar ik verliefd op zou kunnen worden, hij is misschien een tikkie arrogant in het begin maar als je hem leert kennen merk je dat hij eigenlijk een ontzettende softie is. En hoe hij stuntelt als hij met Magnolia is, is echt mega schattig. Ik ben wel benieuwd naar meer van zijn achtergrond, want daar lees je niet zo heel veel over.

Ik vond de romance tussen in ieder geval deze twee personages heel mooi, het was een one night stand, maar beide hebben er wel nog aan terug gedacht. Om verschillende redenen misschien maar hoewel hun eerste ontmoeting een insta crush was, is dit totaal niet storend. Je merkt namelijk dat in de tijd dat ze elkaar niet gezien hebben, ze wel gegroeid zijn, volwassener zijn geworden en duidelijk weten wat ze willen.

Hoewel ook in dit boek communicatie een grote rol speelt en vooral het ontbreken ervan stoorde ook dit mij absoluut niet. Ik merkte juist dat ik snapte waarom sommige dingen liepen zoals ze liepen. Als ik me zou verplaatsen in Magnolia zou ik bepaalde keuzes waarschijnlijk ook gemaakt hebben. Dat neemt niet weg dat veel dingen opgelost hadden kunnen worden door betere communicatie, maar dat is denk ik ook de kracht van dit boek.

Oké zonder te spoilen maar dat einde! Dat was echt een mega cliffhanger en ik raad echt iedereen aan om gewoon te wachten tot het volgende boek uit is voor je aan deze begint. Want ik moet nu wachten en dat is echt killing!

Al heb ik er wel weer een nieuwe favoriete auteur bij, ik wil zeker meer lezen van deze auteur!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: