Unboxing: Owlcrate maart 2021 Of witches and wonder

Op de valreep van maart kreeg ik nog deze toffe box binnen, helemaal in het thema van Heksen en dat past natuurlijk uitstekend bij mij. Ik vond de box ook echt heel erg gaaf! Dus laat ik maar snel met jullie gaan delen wat er in zat!

Als eerste natuurlijk de spoiler kaart, die ik nu al uitgebreid bekeken heb maar altijd eerst aan de kant leg.

De eerste goodie is een sketchbook, ik teken de laatste tijd best veel dus zo’n boek is meer dan welkom en wat is hij tof! De afbeelding is een re-imagining van de tarot kaart The magician en ontworpen door Talia Skyles. Ik vind hem echt prachtig!

Dan een bookmark holder, ik moet eerlijk bekennen dat ik nog niet echt verkocht ben aan het idee van een sleeve voor je boekenleggers. Maar aan de andere kant misschien ook wel fijn om zo meerder boekenleggers altijd bij je te hebben. De quote is uit A discovery of witches en ontworpen door Aimee Mac Illustration.

Ik ben een sucker voor boekige mokken, deze keer een tumblr en ik heb laatst op internet hier naar gekeken en nu zat er eentje in mijn box. Ik vind het echt heel erg tof en ik ga deze zeker gebruiken. Dit is ook een nieuwe lijn van items van owlcrate, we krijgen er elke seizoen een nieuwe van. De quote is van Sylvia Plath en ontworpen door Macarena Chomik.

Team Owlcrate heeft een toffe theezakjes schoteltje ontworpen, altijd handig voor de theezakjes.

Als laatste goodie zat er een roll on parfum in de box, ik vind hem vrij sterk ruiken. Begrijp me niet verkeerd hij is niet vies maar wel sterk. Hij is geïnspireerd op Year of the witching en ontworpen door Fiction Bath company

De pins is geïnspireerd op het boek en ontworpen door Icey Designs.

Het boek in de box is Sweet & Bitter magic van Adrienne Tooley en boek over heksen en magie. Dit boek stond heel hoog op mijn wishlist en nu heb ik dus een hele mooie editie.

Er zat ook een extra boekje in deze box, met extra informatie over de ontwerpers, het boek en bijvoorbeeld een playlist.

Er zat ook nog een boekenlegger in met een reading challenge

Wat vindt jij het tofste item uit deze box?

En dan het thema van volgende maand en dat is:

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: