Unboxing: Unplugged book box maart 2021

Deze box heeft echt lang over zijn reis gedaan en kwam daarom pas begin april aan. Ik was echt heel benieuwd naar deze box en ik ben niet teleurgesteld. Wat ik ontzettend tof vind aan Unplugged is dat zij zich ook echt richten op selfcare producten. Hierdoor kun je de dingen die je in de box krijgt eigenlijk altijd gebruiken en neem je de tijd voor selfcare. Het thema van deze maand was: Discovery.

Als eerste haal ik er een zakje uit met daarin een hand sanitizer, nou ja die gebruiken we extra veel natuurlijk dus dat is altijd fijn. Deze is gebaseerd op Red Rising en gemaakt door 42020 Visionaries. Hij ruikt echt lekker overigens!

Dan bath fizzies en ik ga eigenlijk te weinig in bad! Dus dit is een goede stok achter de deur om wat meer in bad te gaan. Hij is geïnspireerd op The poppy war en je kan het ook gebruiken als foot soak. Dit product is gemaakt door Sudsy Duck Soapery.

Ik hou van boekenleggers, al heb The magicans nog niet gelezen. Maar de bookmark is wel heel mooi. Het is een unplugged exclusive.

Ik wist dat er een item van The invisible life of Addie LaRue in de box zou zitten en het is een mooie Notebook en een pen in de vorm van een sleutel. Ik heb hem klaarliggen om te gebruiken. Waarvoor weet ik nog niet, maar dat geeft niks toch? haha. Hij is exclusief ontworpen door Petrichor ink.

Tot slot een kaars geïnspireerd op The fifth season, ik moet dit boek echt eens gaan lezen! D ekaars ruikt ech heel erg lekker haha. Hij is gemaakt door Scented stories co.

Tot slot het boek en dat is The conductors van Nicole Glover. Als je de titel aanklinkt ga je naar de goodreads pagina waar je kan lezen waar het boek over gaat. Het lijkt mij echt een fantastisch boek en ik hoop hem snel te lezen!

Er zat ook een brief van de auteur en een bookplate bij.

Een ander tof item is een lijst met journal prompts dit zit in elke box. Ik bewaar de kaartjes, tot nu toe heb ik ze nog niet gebruikt maar het geeft je wel goede ideeën om over te journalen.

Wat vond jij het tofste item uit de box?

Dan het thema van volgende maand voor zowel de adult als de young-adult box:

En ze gaan een special edition box doen van One last stop, dit is het nieuwe boek van de auteur van Red, White and Royal blue!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

15 april 2021 at 18:48

Ik weet dat ik voorspelbaar ben maar het notitieboekje dat op Het onzichtbare leven van Addie LaRue gebaseerd is lijkt me heel tof.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paasswap 2021

8 april 2021

%d bloggers liken dit: