Paasswap 2021

Ik doe echt al vanaf het begin mee met de swaps van Kwante in Wonderland, ik hou er enorm van om een box samen te stellen, met zijn allen in spanning te wachten tot we mogen unboxen en alle prachtige pakketten van iedereen te zien. Kwante is streng in haar regels en dat zorgt ervoor dat er eigenlijk weinig teleurstellingen zijn. Dit jaar was er voor het eerst een paasswap en aangezien we echt niks hebben om naar uit te kijken is een extra swap alleen maar leuk! Het was een kleine swap maar als je mijn pakket ziet zou je dat niet zeggen!

Natuurlijk een toffe kaart van mijn secret paashaas

Ten eerste natuurlijk paas eitjes, één van de regels is dat de aankleding in het thema van de swap moet zijn en dat is natuurlijk met pasen heel goed te doen. Ik kreeg extra pure chocolade eitjes en pure chocolade eitjes ik hou van puur!

Dan deze te leuke mok met konijnenoortjes, ik ben er echt verliefd op!

Er zat ook een lekkere doos met thee bij, het mag dan april zijn maar het weer zegt genoeg op dit moment!

Ik had ook een aantal goodies op mijn lijst gezet, dit is niet verplicht en je bent ook niet verplicht om het te kopen. Maar in mijn box zaten deze toffe luiaard stickers! Een washi tape van Disney! ( jongens ik mis dit zo he, rondstruinen in Disneyland! ), en nog stickers voor mijn journal met een boeken thema.

En dan natuurlijk de boeken! Ik reeg er maar liefst twee.

These witches don’t burn, deze ben ik op dit moment aan het lezen en is erg tof! En A touch of darkness, dit is een Hades en Persephone retelling en ik ben er zo ontzettend benieuwd naar!

Al met al had ik dus echt een heel tof pakket!

 

Doe jij wel eens mee met een swap?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

8 april 2021 at 13:03

Leuk om je pakket hier nog wat meer in detail te kunnen zien. Die beker had ik zelf op het oog maar ik heb me toch maar ingehouden en hem niet gekocht. Zelf heb ik ook een fijn pakket ontvangen. Net als jij ben ik er al van bij het begin bij en zeker nu vind ik het heel fijn om iets leuks te hebben om naar uit te kijken. Toch heb ik besloten om de summer swap even over te slaan. Niet dat ik het plots minder leuk vind maar het werd gewoon even teveel en het is toch ook wel een andere ervaring wanneer je niet in een stad kan gaan rondsnuisteren naar leuke spulletjes voor je lootje. Misschien moet ik alvast wat beginnen rondkijken voor Halloween want dan wil ik wel weer van de partij zijn.8 april 2021 at 14:35

Wat een lieve mok kreeg je ook he! En wat is je blog mooi ❤️ bedankt voor het meedoen weer!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: