Recensie: Rattlesnake road van Amanda McKinney

Recensie: Rattlesnake road van  Amanda McKinneyRattlesnake Road by Amanda McKinney
on 4 mei 2021
Genres: Mysterie, small town romance
Format: e-book
Goodreads

★ From bestselling and award-winning author Amanda McKinney comes her most evocative and twisted small-town Mystery Romance... ★

Everyone hits rock bottom, only the brave escape.

Welcome to 1314 Rattlesnake Road.

A quaint two-bedroom log cabin nestled deep in the woods of the small, southern town of Berry Springs—the perfect hideaway to escape your past.

Tucked inside thick, mahogany walls lay mysterious letters, forgotten and untouched for decades. Floor-to-ceiling windows frame breathtaking views of jagged cliffs, deep valleys, and endless lies. Mature oak trees, tall enough to touch the clouds, carry the whispers of the haunted, of stories untold

Inside sits Grey Dalton, emotionally battered and bruised, her only wish to pick up the broken pieces of her life. But outside, await two men, one a tattooed cowboy, the other a dashing businessman.

One will steal her heart, the other, her soul.

Rattlesnake Road is a standalone mystery romance about love, loss, hitting rock bottom, and clawing your way to the other side.

Your escape awaits…

Ik heb een recensie exemplaar ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie.

Ik heb al best wat dark romance boeken gelezen, maar dit is een small town mystery met een vleug romance erin. Ik moet zeggen dat ik het boek in eerste instantie een beetje lastig vond om in te komen. Het kwam wat langzaam op gang en om heel eerlijk te zijn miste ik door het hele boek het romance gebeuren een beetje.

Ik vond het mystery aspect van dit boek echt heel erg gaaf, het was een beetje paranormaal en daar hou ik wel van. Het gaf een beetje een haunted house gevoel terwijl het eigenlijk wel meevalt in dit boek. De brieven die ze vind, zijn wel echt enorm crreepy en doen een beetje denken aan een aflevering van criminal minds waarbij je in het hoofd van de dade klimt.

Ik snapte niet zo goed dat dit neergezet werd als een boek waar een driehoeksverhouding zou zijn, want die is er naar mijn mening eigenlijk helemaal niet. Er is niet echt veel twijfel over welke man ze gaat kiezen, ze is niet in conflict met zichzelf hierover. Zoals ik al eerder zei miste ik het romance gedeelte wel een beetje, het is niet de romance die ik verwacht had en dat zorgt ervoor dat ik waarschijnlijk daardoor een beetje teleurgesteld was in het uitblijven hier van.

Ik vond Grey wel echt een tof personage, ze is beschadigd en ja ze heeft het soms moeilijk maar ze geeft niet op. Wat ik er vooral tof aan vond is dat je haar menselijke kant zag, haar eenzaamheid, haar strijd om niet zo worden als haar moeder. De manier waarop ze dit deed was misschien niet altijd de beste manier maar je had wel een goed beeld van haar.

Wat ik denk ik meeste miste was een verschillende point of view in dit boek, ik denk dat ik het toffer had gevonden om ook vanuit Declan te lezen, te weten wt er in zijn hoofd omging. Maar dat is in dit geval niet dus dat is wel jammer.

Al met al was het een leuk boek, het mystery was echt tof en Grey was ook echt een tof personage!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: