Review: Harry Potter and the deathly hallows van J.K. Rowling

Review Banner goed

Titel: Harry Potter and deathly hollows
Auteur:
J.K. Rowling
Pagina’s:
609
Taal:
Engels
Uitgever:
Scholastic

Het verhaal:

Harry is waiting in Privet Drive. The Order of the Phoenix is coming to escort him safely away without Voldemort and his supporters knowing – if they can. But what will Harry do then? How can he fulfill the momentous and seemingly impossible task that Professor Dumbledore has left him?
The epic finale to an epic series. ( van: Goodreads )

Mijn review:

Het verhaal algemeen:

Pff het laatste boek alweer in deze serie, wat blijft het toch een mooie en magische serie! Dit laatste boek is eigenlijk ook wel het spannendste boek in de hele serie.  Het boek kent eigenlijk geen echte adempauzes en leest als een sneltrein.

Het is ook een mooi einde van de serie, al had deze van mij natuurlijk nog veel langer dan 7 boeken mogen duren. In de tussentijd zijn we opgegroeid met Ron, Hermelien en Harry en hebben samen met hen heel veel avonturen beleefd.

Ergens weet je misschien wel dat het goed het zal winnen van het kwaad, maar er zijn toch momenten dat je gaat twijfelen of dat wel echt zo is. Of er niet misschien toch een kans bestaat dat Voldermort dit gaat winnen. Dat is ook wat deze hele serie goed maakt, natuurlijk weet je dat Harry het in ieder geval 7 boeken volhoud maar wat er dan in boek  7 gebeurd staat eigenlijk helemaal open.

De personages:

Tja wat kan er nog gezegd worden over de personages, behalve dat ze allemaal geweldig zijn op hun eigen manier. Of ze nu goed of slecht zijn, of een twijfel geval blijven het blijven allemaal sterke personages die allemaal wat toevoegen aan het verhaal.

Ik vond het in ieder geval moeilijk om afscheid te nemen van hun allemaal!

Rating:

Een ontzettend goed einde van een geweldige serie die echt alle lof die het heeft gehad en nog steeds krijgt verdiend!

Five stars

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

10 november 2015 at 18:36

Haha ik heb de hele serie denk ik zo’n… 5 keer gelezen? Ik hoor altijd dat mensen zeggen dat ze geen lievelingsboeken hebben, omdat ze zoveel boeken leuk vinden. Ik zal nooit kunnen zeggen wat mijn nr. 2 favo boeken zijn, maar mijn nummer 1 is en blijft de Harry Potter Serie. Always. :’DGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: