Afsluiting Harry Potter maand

harry potter maand

En dat was het dan, het einde van de Harry Potter maand. Wat is de maand toch eigenlijk snel voorbij gegaan. In het begin vroeg ik me af hoe ik het allemaal voor elkaar zou kunnen krijgen om deze maand op te zetten en leuke artikelen te schrijven. Hopelijk vonden jullie het niet zo leuk om alle artikelen en reviews te lezen als ik het vond om ze te schrijven. Op naar een volgend jaar waar ik zeker ook weer een hele hoop leuke dingen ga doen!

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tipje van de sluier dinsdag

30 december 2014

%d bloggers liken dit: