2015 wat ga ik anders doen?

Het jaar 2014 is weer voorbij, voor mij een heel druk jaar waarin ik opnieuw mama ben geworden en ben getrouwd. Maar ook het jaar waarin ik ben begonnen met bloggen in het Nederlands. En het jaar dat ik overstapte naar selfhosting. Een spannend jaar dus, maar dat betekend niet dat 2015 niet net zo leuk gaat worden!

Ten eerste komen er wat nieuwe dingen bij, zo zal ik ook wat meer films gaan reviewen, het gaat hier dan wel om boekverfilmingen. Voor nu heb ik daar nog geen vaste dag voor, maar het idee is om ook het boek te gaan lezen dat bij de film hoort. Er komt dat een review van het boek maar ook van de film online. Hierin zal ik waarschijnlijk ook wel een vergelijking maken tussen de film en het boek. Vind ik het mooi verfilmd, wat miste ik nu echt? Of misschien vond ik de film wel heel goed gemaakt. Het leek me leuk om hier eens wat meer op in te gaan.

Ook heb ik weer een goodreads challenge voor mezelf gezet, vorig jaar stond hij op 50 boeken en die heb ik ruimschoots gehaald. Dus deze keer heb ik hem ingesteld op 75 boeken. Ik ben heel benieuwd of ik hem ga halen.

Ook doe ik mee met de reading challenge van serendipity books. Hieronder zie je de lijst die ik hoop af te gaan strepen dit jaar.

En ook doe ik mee aan de 3 for 1 challenge van Craving pages, wat inhoud dat ik pas een nieuw boek mag kopen als ik drie boeken van mijn tbr stapel heb gelezen. Dit gaat heel moeilijk worden haha en hier sluit ik dan wel even de boekenbeurs in Antwerpen en het boekenfestijn bij uit. Ik zou het jammer vinden om daar boeken te moeten laten liggen dus dat doe ik dan ook niet.

Ook de manier van boeken kiezen veranderd een beetje dit jaar. Ik heb het grootste gedeelte van mijn nog te lezen boeken in een pot gedaan. Zodra ik klaar ben met het lezen van een boek wordt daar een nieuwe titel uit getrokken. Maar er zullen vast momenten zijn dat ik precies weet wat ik wil gaan lezen en ik geen gebruik maak van deze pot.

Ook zullen er een aantal pagina’s bijkomen. Ik ga mijn reviews op een pagina bij elkaar zetten op alfabetische volgorde zodat ze makkelijk en overzichtelijk bij elkaar staan. En ik zal ook een pagina toevoegen waar ik mijn challenges bij houd. Dit zal in de loop van januari gebeuren, want het is een hoop werk.

En als laatste is mijn blog sinds vandaag ook te vinden op instagram! Als je zoekt op de naam van deze blog zul je hem zeker kunnen vinden!

Voor nu zijn dit de veranderingen die er gaan komen, hopelijk blijven jullie het nog steeds leuk vinden om mijn blog te bezoeken. Zijn er nog tips over dingen die je graag zou willen zien laat het me dan weten!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

3 januari 2015 at 11:24

Leuke challenges heb je voor 2015 verzonnen. Het lijkt mij een hele uitdaging om me aan de 3 for 1 challenge te houden. Wel een goede trouwens!

Succes en ik wens je alle goeds voor 2015 🙂4 januari 2015 at 13:26

Ik moet ook maar met die 3 4 1 challenge mee gaan doen ^^4 januari 2015 at 20:31

Die uitdaging van Serendipity Books lijkt me wel leuk. Ik heb mijn eigen challenges ook al uitgekozen. Goodreads staat momenteel op 130, maar ik heb er ook voor gekozen om zeker 25 eigen boeken te lezen en een zelf samengesteld To Read in 2015-lijstje gemaakt. Daarnaast wil ik ook de Young Adult Reading Challenge en de Color-coded challenge proberen te vervullen. Nu maar hopen dat ik het mezelf niet te moeilijk heb gemaakt. 🙂Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: