SSS: Auteurs waar ik dit jaar absoluut iets van wil lezen

Review super six saturday

Een beetje later dan anders, maar hier dan toch de Super Six Saturday gehost door Book Babbels, met als deze week het thema Auteurs waar ik dit jaar absoluut iets van wil lezen. Ik moet zeggen ik vind hem best lastig aangezien ik  toch vaak een beetje blijf hangen bij de auteurs die ik al ken.

1. Susan Ee, van deze auteur heb ik nog niets gelezen maar Angelfall staat al wel in de kast! Ik wil wel eerst het tweede deel hebben van de serie. Dan kan ik meteen door als ik deel één uit heb.

2. Lisette Jonkerman: Ik hoor zoveel goede verhalen over haar en ik heb echt nog niets van haar gelezen. Dus het wordt tijd dat ik eens een boek van haar ga oppakken.

3. Chantal van Gastel: ook zo’n schrijfster waar ik nog niets van gelezen heb.

4. Victoria Aveyard: Oke haar boek heb ik gereserveerd, maar ik ben er wel heel benieuwd naar!

5. Rick Riordan: Ik voel me echt de enigste die nog niks heeft gelezen van deze auteur haha.

6. Ruth Warburton: Ik zit me al zo lang te verlekkeren op de cover van witchfinder dat het toch ook eens tijd wordt dat ik dat boek ga lezen.

Jeej ik heb er toch 6 gevonden! Welke auteur willen jullie zeker iets van lezen dit jaar? Of mis je een auteur in mijn lijstje waarvan ik echt eens iets zou moeten lezen?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

3 januari 2015 at 11:22

nee hoor ik heb ook nog niks van Rick Riordan gelezen maar wil zeker wat van hem lezen.
de boeken van Lisette Jonkman zijn hilarisch. ben echt dol op haar boeken.3 januari 2015 at 11:28

De boeken van Susan Ee vind ik erg goed, qua atmosfeer zijn ze lekker duister, daarnaast is Penryn gewoon kick-ass. Lisette Jonkan is inderdaad ook een geweldige schrijfster, ik heb echt hardop zitten lachen bij haar boeken!    annabel
    3 januari 2015 at 11:56

    Ja ik hoor zoveel goede verhalen over haar, ik heb het boek schrijven kreng al wel in de kast staan. Maar wil ook haar gewone boeken lezen.3 januari 2015 at 18:44

Ik ken meerdere mensen die nog niks van Rick Riordan hebben gelezen hoor 🙂 Hij is in ieder geval mijn favoriete schrijver. Hij heeft boeken met veel mythologie, spanning, humor en sprankelende personages. Je vliegt door de boeken heen! 🙂4 januari 2015 at 12:49

Ik ga ook voor Susan EE!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: