De week van een boekenworm

Het leek me leuk om op zondag mijn week met jullie te delen. Nu zal het deze keer zonder foto’s zijn maar ik zal proberen volgende week ook een aantal foto’s te maken.

Op maandag had ik eigenlijk helemaal niks bijzonders te doen, eigenlijk wel lekker na de drukke week van kerst. Samen met mijn twee dochters heb ik lekker Frozen gekeken ( voor de weet ik hoeveelste keer want oudste dochter is er helemaal fan van ).

Op dinsdag was mijn oudste dochter samen met Oma naar een overdekte speeltuin en had ik de dag samen met mijn kleine meisje. Samen hebben we geknuffeld, gespeeld, een boekje gelezen en heerlijk uitgeslapen. ( ja hoor er zijn ook kleintjes die uitslapen. ). Ik heb ook de laatste aflevering van het derde seizoen van Teen wolf gekeken. Een serie die ik pas ontdekt heb, maar wel erg leuk vindt. Na het avondeten was het tijd voor mijn minst favoriete klusje namelijk de boodschappen doen, daar heb ik echt een hekel aan haha

Op woensdag heb ik eerst lekker genoten van allebei mijn meisjes door lekker met ze te spelen en knuffelen. Mijn oudste dochter was met oud en nieuw bij opa en oma en wij zouden het samen met de jongste bij vrienden vieren. We hebben lekkere hapjes gegeten en voor de tv gehangen en een hoop gekletst natuurlijk!

Op donderdag hadden we een heerlijk ontbijt samen met mijn ouders bij ons thuis en hebben we ‘s avonds heerlijk gegeten bij mijn ouders. Pfff wat is zo’n eerste januari dag saai eigenlijk!

Op vrijdag zouden we eigenlijk naar de winter Efteling gaan maar bij het uit bed halen van mijn oudste dochter merkte ik al dat het niet helemaal lekker zat. Ze had koorts en was behoorlijk ziek. Dus het werd een dagje op de bank hangen en veel slapen voor haar. Ook mijn jongste was niet helemaal fit dus de twee meiden hebben veel geslapen en ik veel gelezen. Die dag heb ik ook The book Thief uitgelezen, mijn eerste boek van 2015 jeej!!!

Zaterdag, tja ook een rustig dagje aangezien mijn oudste dochter nog steeds ziek is. Dus ook vandaag weinig gedaan en extra veel geknuffeld met mijn zieke meisje.

Dat was mijn week, zoals gezegd deze week zonder foto’s volgende week hopelijk met foto’s!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

4 januari 2015 at 10:06

Wat een gezellig verslag van de eerste week van het jaar! Bij mij was een van de meiden met kerst ziek, longontsteking! Vervelend he als die kleintjes ziek zijn?
Ik heb ook zojuist mijn eerste boek van het jaar uitgelezen. Toch altijd weer een leuk moment.6 januari 2015 at 13:01

Wat jammer dat jullie al meteen bij de start van het nieuwe jaar met zieken zitten. Hopelijk voelen beide meisjes zich snel weer beter.7 januari 2015 at 17:13

Oeh Teen Wolf; seizoen 3 was zooooooo goed! 😀
Jammer dat je meisjes ziek waren, maar wie weet, begin van het jaar ziek en dan de rest van het jaar niet weer ;-).    annabel
    7 januari 2015 at 20:04

    Laten we het hopen inderdaad, de jongste is inmiddels alweer helemaal beter en de oudste knapt langzaam aan weer wat op. Dus het gaat de goede kant op!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: