Tipje van de sluier dinsdag

Banner Tipje van de sluier dinsdag

De afgelopen weken stond dit onderwerp in het teken van Harry Potter, inmiddels zijn we in het nieuwe jaar en ben ik al begonnen in boek 3 van dit jaar. ( best een beetje trots op mezelf haha ). Ik ben vanavond begonnen in Project Persefone: Het experiment, en het begint eigenlijk al meteen goed! Dus hier mijn teaser van vandaag:

Het eerste wat Noa Torson opmerkte toen ze wakker werd, waren haar koude voeten.” ( pagina 9)

Projec Persefone Het experiment

Een korte beschrijving van het boek:

Noa wordt wakker op een geïmproviseerde operatietafel met een vers litteken op haar borst en heeft geen idee hoe ze daar is terechtgekomen. Ze zet het op het lopen en kan ternauwernood ontsnappen…

Als Peter door de dossiermappen van zijn vader snuffelt, vindt hij een map over Project Persefone. Hij besluit meer informatie te zoeken op internet en vlak daarna wordt zijn deur ingetrapt door een groep onbekende mannen…

Noa en Peter zijn beide begenadigd hacker en besluiten hun skills te bundelen om erachter te komen wat er aan de hand is. Ze raken verstrikt in een web van multinationals, medische experimenten, straatkinderen en corruptie. Ze moeten alles op alles zetten om het gruwelijke geheim te ontrafelen en om in leven te blijven.

Voor liefhebbers van boeken met twee superstoere hoofdpersonen die te maken krijgen met actie, corruptie, afpersing, dodelijke geheimen en elkaar… ( van Goodreads )

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.