De jongen uit het woud van Jen Minkman

stormchaser2015

Zoals jullie een tijdje geleden hebben kunnen lezen ben ik dit jaar lid van het Storm publishers promotie team. Ik ben officieel een stormchaser!

Nu is het grootste onderdeel daarvan natuurlijk promotie maken voor de uitgevrij en de boeken. En vandaag wil ik een bijzonder en mooi boek onder jullie aandacht brengen namelijk: De jongen uit het woud van Jen Minkman.

Ik heb Jen Minkman ontmoet op de kinderboekenmarkt in Den Haag, het boek De jongen uit het woud had ik al een aantal keer in mijn handen gehad maar die dag besloot ik om het mee te nemen. Uiteraard werd mijn boek ook gesigneerd!

Wat maakt dit boek nou zo bijzonder? Ik had nog nooit zo’n verhaal gelezen om eerlijk te zijn. Ik ben niet onbekend met liefdesverhalen, ook niet onbekend met liefdesverhalen met een bovennatuurlijk randje. Maar zoals dit nee ik kan eerlijk zeggen dat ik zo’n boek als deze nog nooit gelezen had. En wat natuurlijk helemaal leuk is, is dat het geschreven is door een Nederlandse auteur. Want in de tijd dat er enorme bestsellers uit het buitenland komen mogen we zeker onze auteurs van Nederlandse bodem niet vergeten!

Dus twijfel niet als je dit boek vast hebt, neem het mee en laat je meeslepen in dit geweldige verhaal. En twijfel je toch het boek kost nu maar 12,50 ( i.p.v. 15,- ) dat is helemaal mooi meegenomen zo na de feestdagen.

Als je geïnteresseerd bent kun je hier mijn review van het boek lezen.

Hieronder ook wat meer informatie over het boek:

 

Julia knielde neer bij de roerloze gestalte en zag vol afgrijzen dat de linkerkant van zijn gezicht besmeurd was met bloed. Hij was met zijn hoofd op een puntige steen terecht gekomen. De hoofdwond zag er vreselijk uit. ‘Michael?’ fluisterde ze zachtjes. Ze legde een trillende hand op zijn voorhoofd. ‘Kun je me horen?’

Julia is al jaren verliefd op Michael, de knapste jongen van de school. Wanneer hij haar eindelijk ziet staan, zet hij haar na een paar afspraakjes op kille wijze aan de kant. Julia’s zomervakantie begint met een gebroken hart. Een paar dagen later krijgt Michael een motorongeluk en is hij door de klap compleet veranderd. Vanaf dat moment staat haar leven op zijn kop. Michael wil haar terug. Maar waarom is hij zo anders? En kan ze hem nu wél vertrouwen?

‘Prachtige en verfrissende YA roman van Nederlandstalig schrijftalent.’ – young-adults.nl

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: