De week van een boekenworm

Tja ik had beloofd dat ik meer foto’s zou maken, is dat even mislukt helaas….. Ik merk wel dat het maken van foto’s niet echt mijn ding is. In ieder geval niet van de dingen die ik elke dag doe. Ook omdat ik eigenlijk geen foto’s van mijn kinderen wil delen en daar ben ik toch wel het meeste mee bezig. Dus maar weer een opsomming van de week!

Zondag: Kwam mijn beste vriendinnetje langs, we zijn echt al sinds de middelbare school vriendinnen. We zien elkaar niet vaak maar als we elkaar zien is het één en al kletsen en lol maken. Ze had voor mijn meisjes een cadeautje mee gebracht. Een leuk schattig truitje voor mijn jongste en een truitje van Frozen voor mijn oudste.

Maandag: Aangezien mijn oudste dochter nog steeds erg ziek was, hebben we voornamelijk op de bank gehangen. Wat voorgelezen en tv gekeken. Ze lag eigenlijk vooral op de bank, dus niet echt heel spannend.  En het eerste contact met de rest van het team van de Storm Chasers werd gelegd. Echt super leuk en wat een leuke meiden allemaal!

Dinsdag: Tja een beetje van hetzelfde, ik besloot dat het wel eens handig zou zijn om mijn agenda in te vullen dus dat heb ik gedaan. En veel geknuffeld met mijn zieke meisje.

Woensdag: Hadden ik en mijn man grootse plannen om naar de Efteling te gaan, maarja een zieke dat ging dus niet door. Dus maar wat vervelende huishoudelijke klusjes gedaan en ik heb boek 3 van 2015 uitgelezen. Woensdag avond ben ik druk geweest met het schrijven van een aantal blogberichten.

Donderdag: Was een rustig dagje, mijn oudste voelt zich al iets beter dus we zijn wat meer in de weer. Lekker spelen, een beetje gek doen en vooral lekker genieten. Ik ben ook nog even gaan werken, weer voor het eerst na de vakantie van 2 weken!

Vrijdag: Was een werkdagje, dus de hele dag gewerkt. ‘s-avonds wilde onze oudste dochter bij oma en opa gaan slapen dus heb ik ‘s avonds nadat de jongste naar bed was gebracht mijn vierde boek van dit jaar uitgelezen! ( ja ik ga hard dit jaar! )

Zaterdag: Wat een wind he?! Maar we zijn toch even naar de stad geweest, waar ik een nieuw horloge heb gekocht ( een ice watch! ) en het boekje Elke dag een vraag, dagboek voor 5 jaar.  Vanmiddag heb ik samen met mijn moeder Gone Girl gekeken. Binnenkort een review van deze boekverfilming. Vanavond komen er nog vrienden op bezoek ( ik typ dit op zaterdag ) en gaan we ouderwets spelletjes doen. Op naar volgende week!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

13 januari 2015 at 14:10

Hier is het een vrij drukke periode. Jammer genoeg dus iets minder tijd om boeken te lezen dan ik zou willen. Hopelijk komt daar snel verandering in. Momenteel ligt er een hoop boeken te wachten die ik nog moet plastificeren, een selectie boeken voor een blogpost die ik nog wil uitwerken én een deel catalogi met het voorjaars-aanbod nieuwe boeken. Als ik dat alles nu zo snel mogelijk kan afwerken dan kan ik vervolgens in een nieuw boek beginnen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: