TTT: Top tien goede voornemens ( blog gerelateerd of niet )

Top Ten Thursday banner

Het is weer donderdag dus weer tijd voor een nieuwe TTT gehost door de Lady Library, deze week is het thema goed voornemens. Laat ik maar meteen zeggen dat ik eigenlijk niet aan goede voornemens doe. Ik hou me er vaak toch niet aan, dus ik zie het nut er niet van. Maar ik wilde toch graag het lijstje invullen dus ik heb mezelf een aantal dingen voorgenomen ( kijken hoe lang ik het vol hou! )

1. Meer bloggen, ik geloof dat ik daar nu wel goed mee bezig ben. Ik heb bijna elke dag wel een blogpost en ik hoop dat ze ook steeds beter worden.

2. Meer bloggen over boekgerelateerde dingen: In het begin waren er bijna alleen maar reviews, ik wil me nu ook wat meer richten op andere boekgerelateerde onderwerpen. Zoals laatst mijn stuk over luisterboeken. Ik hoop natuurlijk dat jullie ook die hersenspinsels leuk vinden om te lezen.

3. Vaker een serie achter elkaar lezen, dit neem ik me vaker voor dus kijken hoe ik het vol hou, maar ik merk dat ik anders series veel te vaak laat liggen. Gewoon omdat ik dan op een gegeven moment niet meer weet waar het over gaat.

4. Ik laat het hier bij aangezien ik er echt geen meer weet. Ik ben benieuwd of jullie wel tien voornemens hebben.

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

15 januari 2015 at 10:53

Tien voornemens zijn er wel ontzettend veel he. Maar als ik er over na denk had ik het wel kunnen aanvullen met 6. weer beter bezig zijn met mijn slaapgedrag 7. elke dag ontbijten 8. regelmatig sporten. 9. meer leuke dingen doen met leuke mensen en 10. zorgvuldiger omgaan met mijn huishouden ^^Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Film review: Gone Girl

14 januari 2015

%d bloggers liken dit: