TTT: Top tien boeken die ik MOEST kopen maar nog niet gelezen heb

Het is weer donderdag dus tijd voor een nieuwe TTT georganiseerd door de lady library. Deze week is het thema: Top tien boeken die ik MOEST kopen maar nog niet gelezen heb. Nou ik geloof niet dat het heel moeilijk is om deze in te vullen!

1. Sinner van Maggie Stiefvater, ik ben echt groot fan van Maggie Stiefvater maar op de één of andere manier heb ik dit boek nog niet gelezen. Nou ja eigenlijk weet ik wel waarom  ik wil eerst de wolves of mercy falls serie nog een keer lezen.

2. Wonder van  ook zo’n boek dat ik heel graag wil lezen maar ik stel het telkens weer uit.

3. Deel 4 t/m 6 van de reiziger serie van Diana Gabaldon. Natuurlijk vind ik het fijn om mijn series compleet te hebben maar het duurt echt wel even voor ik deze boeken allemaal gelezen heb!

4. Deel 2 t/m 5 van de Game of Thrones serie, hetzelfde als hierboven eigenlijk

5. De laatste twee delen in de Mortal Instruments serie, tja heel eerlijk ik kan gewoon heel slecht afscheid nemen van series en daarom moet ik ze nog steeds lezen

6. Clockwork Princess van Cassandra Clare, tja ook hetzelfde als hierboven

7. Landline van Rainbow Rowell, ik wil heel graag alle boeken lezen alleen ik vind het dan ook weer jammer als ik geen boek meer heb om naar uit te kijken.

8. Voor jou van Jojo Moyes, ik ben echt wel van plan om dit boek te gaan lezen maar nu nog niet haha

9. Schrijven kreng van Lisette Jonkerman, ook dit boek wil ik echt gaan lezen, zou zelf graag wat meer schrijven maar ja gewoon nog even geen tijd voor.

10. Hyperbool en nog wat, ook zo’n boek dat ik echt nog wel wil gaan lezen! Maar gewoon nog niet aan toe gekomen.

Welk boek moest je hebben maar heb je nog niet gelezen?

6 gedachtes over “TTT: Top tien boeken die ik MOEST kopen maar nog niet gelezen heb

  1. Goh, het zag er naar uit dat ik in januari een goede start had gemaakt met het lezen van eigen boeken. Maar vermits ik ondertussen ook enkele heuse boekenkoopjes heb kunnen doen sta ik ongetwijfeld opnieuw op hetzelfde aantal ongelezen boeken. Sommige koopjes kan je nu eenmaal niet laten staan én het gaat er heus een keer van komen om al die boeken uit te lezen. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.