SSS: Super 6 personages waar ik wel een beschuitje mee zou willen eten.

De super six Saturday georganiseerd door Book Babbles staat deze week in het teken van karakters waar ik wel een beschuitje mee zou willen eten. Nou vind ik dit een lastige aangezien ik zelf al 30 ben ( slik ik ben oud ) en ik veel al Young Adult boeken lees. Het is natuurlijk een beetje raar maar goed ik ga ook eens even in mijn volwassen boeken duiken om te kijken wie ik daar allemaal tegenkom.

  1. Mijn ultieme fictional karakter waarmee ik een beschuitje zou willen eten is Dean Winchester, oke dat is een beetje vals spelen maar er is ook een boekenserie van Supernatural! In mei ga ik dan geen beschuitje met hem eten maar krijg ik de kans om hem in real life te zien en aan te raken! ( Nou ja de acteur die hem speelt dan haha ) 
  2. Jamie uit de Outlander serie, mjam daar zou ik zeker wel een beschuitje mee willen eten!  
  3. Zsadist uit de Black Dagger Brotherhood ergens heb ik wel een beetje een zwak voor de bad boys uit de literatuur en daar past hij prima tussen
  4. Jon Snow uit de Game of Thrones serie ook zeker geen probleem mee!
  5. Jericho Barrons uit de Fever serie van Karen Marie Moning
  6. Bones uit de Night Huntress serie!

Ik kon het niet laten om van mijn top 2 in ieder geval even een plaatje te plaatsen! Met wie zou jij wel een beschuitje willen eten?

9 gedachtes over “SSS: Super 6 personages waar ik wel een beschuitje mee zou willen eten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.