TTT: Top Tien favoriete tv-programma’s

Oké ik speel hier speel ik vals, want de eigenlijke top tien was top tien Wattpat schrijvers/verhalen maar ik lees geen verhalen op Wattpat. Dus ben ik in het archief van de top tien gedoken op de lady library en kwam deze tegen. En aangezien ik vooral nogal serie verslaafd ben dacht ik deze ga ik invullen! Dus hier mijn Top tien favoriete tv-programma’s:

1. Is dit nog een verassing? Nee lijkt me niet, op nummer 1 staat Supernatural. Ik kijk hier echt al vanaf het begin naar, helaas sloeg het op Nederlandse tv. niet zo aan en werd het niet verder uitgezonden. Maar geloof me er zijn een hele hoop fans in Nederland, dat kun je wel nagaan als je weet dat wij ervoor gezorgd hebben dat Osric Chau naar Dutch Comic Con komt met een handtekeningenactie voor zijn Agent.

2. The walking dead, ook een groot favoriet. Ik hou van zombies, vooral als ze lekker een beetje voort schuifelen want rennende zombies dat kan echt niet hoor. ( of zombies überhaupt kunnen laat ik hier even in het midden ). Ik vind het een geweldige serie die goed laat zien hoe de overlevingsdrang van de mens werkt.

3. Game of Thrones, nooit gedacht dat ik dat zou zeggen. Ik was zo’n type dat zei die serie ga ik echt niet kijken. Maar goed dat heb ik dus wel gedaan haha en ik kan niet wachten tot het nieuwe seizoen begint.

4. Outlander, ik ben echt fan van deze serie. Ik heb het eerste boek ook gelezen en ik baalde dan ook behoorlijk toen ik erachter kwam dat het eerste seizoen in twee delen opgesplitst zou worden. Vorig jaar oktober zagen we de laatste aflevering en in april gaan ze pas weer verder. Het is een heerlijke serie waar je lekker bij weg kan zwijmelen maar waar ook genoeg spanning en actie in zit.

5. Pretty Little Liars, mijn guilty pleasure show. Ik hou ervan, wie is nu die A? Wat voor rare dingen gaan de meiden nu weer meemaken? Ik zit er telkens weer klaar voor als er een nieuwe aflevering van deze serie op Netflix staat.

6. Teen Wolf, een serie die ik eerst ook een beetje ontweek maar ik werd er gewoon nieuwsgierig naar.

7. Gilmore Girls, oke de serie is al gestopt maar ik ben er nog steeds fan van. Ik heb de serie al meerdere malen helemaal gezien en ik blijf hem leuk vinden.

8. Vikings, toen ik de trailer van deze serie zag wist ik dat ik hem heel graag wilde zien. Het is een geweldige serie met een aantal Kick ass vrouwen en daar hou ik wel van.

9. Bones, deze serie volg ik echt al vanaf het begin. Ik blijf hem ook leuk vinden en mij gaat hij eigenlijk ook nooit vervelen.

10. The blacklist, een crimineel die de FBI gaat helpen. Nou ik was meteen nieuwsgierig naar waarom hij dit ging doen en hoe dit zou aflopen. Inmiddels zijn we alweer bij seizoen twee.

En welke serie(s) volg jij?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

29 januari 2015 at 16:33

Ik heb het eerste seizoen van Game of Thrones en The Walking Dead gezien en die wil ik zeker verder gaan kijken 🙂 Een aanrader is The 100 en Breaking Bad. The 100 is nu halverwege seizoen 2 en is zo spannend! En Breaking Bad kan je gelijk zien, alle vijf seizoenen zijn al uit en het heeft wel dat spannende wat The Walking Dead ook heeft. Daarnaast komt er nog een spinoff van Breaking Bad 🙂 Ook wil ik Adventure Time en Doctor Who kijken… O ja, en verder met Sherlock, dat is ook fantastisch 🙂    annabel
    29 januari 2015 at 16:58

    Ja Sherlock is ook heel goed! En Adventure Time en Docter Who zijn ook heel leuk. Ik wil al heel lang The 100 eens gaan kijken dus misschien moet ik daar dan ook maar eens aan beginnen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Book Haul Januari

30 januari 2015

%d bloggers liken dit: