Book Haul Januari

Ik heb echt een enorme haul vind ik zelf. Aan het begin heb ik gezegd dat ik mee zou doen met de 3 for 1 challenge en laat ik voorop stellen dat ik me daar netjes aan gehouden heb. Maar ik had als kerstpakket een ontzettend mooie bol.com cadeaubon gehad en daar heb ik boeken voor gekocht. Dus hier is mijn haul:

Percy Jackson boxset, deze boeken wil ik al zo graag een keer lezen. Dus koos ik ervoor de gehele serie te kopen in een mooie boxset.

2 1

 

 

 

 

 

 

 

 

Lola and the boy next door en Isla and the happily ever after, ik vond Anna and the french kiss zo leuk dat ik deze ook wilde lezen.

5

 

 

 

 

 

Hyperbool en nog wat en The kiss of Deception, het eerste boek heb ik een aantal recensies van gelezen die mij nieuwsgierig hebben gemaakt en het tweede boek staat al een tijdje op mijn wishlist. Inmiddels heb ik hem ook gelezen en ik kan je vertellen dat hij heel goed is.

4

 

 

 

 

 

 

Snow Like Ashes en World after, het eerste boek stond ook gewoon op mijn wishlist en toen ik in Amsterdam was had ik het boek Angelfall gekocht maar deel twee hadden ze niet dus die heb ik meebesteld.

3

 

 

 

 

 

Witch finder en Witch hunt, ook boeken die ik vaker voorbij heb zien komen en ze spreken me gewoon aan. Bovendien zijn de covers ook heel mooi!

6

 

 

 

 

 

Schim en Schaduw en Dreiging en Duisternis, deze twee boeken heb ik gekocht in het kader van de 3 for 1 actie. Ik had zes boeken gelezen dus mocht ik twee boeken kopen. Ik heb schim en schaduw al in het Engels gelezen maar wilde toch graag de Nederlandse versies in mijn kast.

7

 

 

 

 

 

En welke boeken hebben jullie gekocht deze maand?

 

9 gedachtes over “Book Haul Januari

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.