SSS: Super zes boekwinkels

Zaterdag dus tijd voor een nieuwe Super Six Saturday, deze wordt gehost door Book Babbles. Elke week is er een ander thema en deze week is dat Super zes boekwinkels. Best een lastige want er zijn niet zo heel veel speciale boekwinkels meer.

1. Adr. Heinen, deze zit bij ons in de stad en is één van mijn favoriete winkels om naartoe te gaan. Ze hebben er een ruime keuze aan boeken en altijd bereid om te bestellen.

2. Nooitgenoeg, dit is een kinderboekenwinkel maar ze verkopen er ook Young Adult boeken en het is gewoon een super schattige winkel in de binnenstad.

3. Waterstones in Amsterdam. Ik lees graag engelse boeken en dan is Waterstones één van de beste winkels om te gaan kijken.

4. American Bookcentre in Amsterdam, tja hetzelfde als hierboven eigenlijk. Meestal doe ik een kleine prijsvergelijking en ga ik het boek daar halen waar het het goedkoopste is.

5. The English bookstore ook in Amsterdam. Ik weet niet of jullie bekend zijn met het fenomeen: Witte boekenmarkt, daar kun je vaak heel goedkoop boeken shoppen en tegenwoordig zit daar ook de free record shop bij in. Dit is net zo’n winkel alleen dan met Engelstalige boeken.

6. Tja ik heb geen nummer 6 eigenlijk sorry!

En wat is jou favoriete boekenwinkel?

Een gedachte over “SSS: Super zes boekwinkels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.