Wrap up Januari

Ik heb besloten om ook maar eens een wrap up te doen van de maand die geweest is. Allereerst de boeken die ik gelezen heb, als je op de titel klikt kom je vanzelf bij de recensie als die al verschenen is op mijn blog.

1. The book Thief van Markus Zusak
2. Terukgeer naar Inverness van Diana Gabaldon
3. Project Persefone Het experiment van Michell Gagnon
4. Girl of fire and thorns van Rae Carson
5. Anna and the french kiss van Stephanie Perkins
6. Lola and the boy next door van Stephanie Perkins
7. Isla and the happily ever after van Stephanie Perkins
8. The Kiss of Deception van Mary E. Pearson
9. Wonder van R.J. Palacio
10. The Julian Chapter van R.J.
11. Schrijven kreng! van Lisette Jonkman

De meeste recensies verschijnen pas in Februari aangezien ik in December alleen artikelen heb geplaatst over Harry Potter. Verder was een veel bezocht artikel toch wel mijn teleurstelling over de Young-Adult boekenweek. Want laten we eerlijk zijn wij hadden er allemaal iets anders van verwachten. Maar niet getreurd een aantal auteurs zijn op facebook begonnen met het opzetten van een hele leuke week. Er is nog niet veel over bekend maar ik hou jullie op de hoogte!

De recensies van de boeken die ik gelezen heb in December maar nu pas zijn verschenen zijn:

1. Heir of fire van Sarah J. Maas
2. The girl with all the gifts van M.R. Carey
3. Big Sister live van Patrick van Rhijn

In februari zullen er dus weer wat meer recensies verschijnen zodat ik weer een beetje bij ben. Dat was mijn maand in boeken. Ik denk niet dat er veel maanden zullen zijn waarin ik zoveel lees maar wie weet!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

SSS: Super zes boekwinkels

31 januari 2015

%d bloggers liken dit: