Blogtour: De jongen uit het woud van Jen Minkman

De aankomende weken kun je op verschillende blogs leuke artikelen lezen die allemaal verband houden met het boek: De jongen uit het woud van Jen Minkman. Ik doe ook mee aan de blogtour en volgende week kun je hier een artikel lezen over waar Jen nou haar schrijfideeën vandaan haalt. Maar ook daarvoor en daarna zijn er ontzettend leuke artikelen om te lezen en zal er een winactie online verschijnen. Dus ik zou zeggen bekijk het schema hieronder en mis geen enkel artikel!

 

Blog tour

 

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tipje van de sluier dinsdag

3 februari 2015

%d bloggers liken dit: