SSS: Super 6 “book crushes”

Zaterdag dus tijd voor een nieuwe super six saturday gehost door Book Babbles. Het thema deze week past bij valentijnsdag namelijk: Super 6 book crushes. Maar 6???? Nou ja ik zal me dus inhouden hier zijn mijn 6 chrushes:

1. Bones uit de Night Huntress serie. Tja wat kan ik over Bones zeggen, een engels accent en dan ben ik al snel verkocht!

2. Jamie Fraser uit De reiziger reeks van Diana Gabalsdon. Pfff die man weet wel wat een vrouw wil!

3. Will uit The infernal devices van Cassandra Clare. Al vanaf de eerste keer dat ik over hem las heb ik een kleine crush op hem.

4. Rowan uit The Throne of Glass serie van Sarah J. Maas. Hij is mysterieus, een tikkeltje arrogant en daar hou ik wel van!

5. Adrian uit de Vampire Academy serie van Richelle Mead. Hij komt ook voor in de spin off maar die heb ik nog niet gelezen.

6. Daemon uit de Lux serie: Ik weet niet waarom maar ik vind hem gewoon leuk!

En wie is jouw ultieme book crush?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

14 februari 2015 at 10:40

Jamie uit de outlander serie14 februari 2015 at 11:29

Oh dan MOET je de spin-off van VA echt lezen, daarin is Adrian namelijk zéér prominent aanwezig 😉 En het zijn gewoon superleuke boeken, ik heb net het laatste deel binnen.14 februari 2015 at 15:39

Mijn ultieme fictional crush is op het moment toch wel Jamie uit Outlander. Daarnaast krijg ik het ook altijd heel erg warm van Jon Snow.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: