Supernatural Tag

Joany van Craving Pages heeft één van de leukste tags ever verzonnen namelijk de Supernatural tag en als groot fan van deze serie al bijna weer 10 jaar geleden dat ik het voor het eerst keek, moest ik deze tag natuurlijk wel invullen. Dus hier mijn antwoorden.

1. De Colt: als je een fictief voorwerp in het echt kon hebben, wat zou je dan kiezen?

Ik zou stiekem de colt ook wel graag willen hebben, ik bedoel maar alles is ermee te doden! Maar als ik uit een boek zou moeten kiezen zou ik gaan voor een toverstok, daar kun je natuurlijk ook vanalles mee!

 2. De Impala: als je een fictief vervoersmiddel in het echt kon hebben, wat zou je dan kiezen?

Ja hier ga ik geen andere keuze maken dan de Impala zelf hoor, die auto is zo bad-ass die wil ik gewoon hebben! Compleet met de gekraste initialen van Dean en Sam en alle andere benodigdheden die er in zitten!

3. Crowly: een slechterik you love to hate.

I love Crowley hij is zo geweldig ( en op conventies gedraag hij zich net zo als Crowley echt te grappig. ) Maar als ik dan moet kiezen ga ik voor de Darkling uit de Grisha trilogie, hij heeft iets en daar kan ik niet omheen.

4. Sam and Dean: twee personages uit verschillende boeken die een perfect team zouden vormen in de strijd tegen het kwaad.

Celaena Sandorthien uit de Throne of Glass serie en Mar Barrow uit Red Queen. Beide zijn behoorlijk sterke vrouwen en ik denk dat die het samen wel heel goed gaan redden.

5. Dean and Cass: twee personges uit verschillende boeken die een perfect koppel zouden vormen.

Tja ik ben niet echt een fan, laten we het zo zeggen ik ship dit niet haha. Maar als ik twee mensen uit twee verschillende boeken moet koppelen ga ik voor Bones uit The night huntress serie met Anita Blake. Misshien dat ze als ze aan hem gekoppeld wordt het wel bij één man kan houden.

6. Bobby: je favoriete fictieve mentor-figuur

Ow Bobby echt ook zo’n ontzettend geweldig karakter! Maar als mentor figuur moet kiezen zou ik gaan voor Sirius uit de Harry Potter boeken. Hij is misschien niet helemaal een perfecte mentor maar dat is Bobby ook niet!

7. De Angel tablet: een van de beste boeken die je ooit hebt gelezen.

Ow deze is wel heel moeilijk! Ik heb zoveel goede boeken gelezen maar voor nu ga ik voor The kiss of Deception van Mary E. Pearson wat een ontzettend goed boek is dat!

 8. De Demon tablet: een van de slechtste boeken die je ooit hebt gelezen.

Ravena and the ressurected dat boek vond ik echt helemaal niks.

 9. Shapeshifters: een boek dat in het buitenland is verschenen met een mooiere cover.

Klauwen van het woud ofwel The forrest of hands and teeth. Ik heb zelf gelukkig de engelse versie. Maar de Nederlandse versie vind ik echt lelijk.

10. Hunters: een personage waar je jacht op zou willen maken (deze vraag mag iedereen vrij interpreteren ;))

Een personage waar ik wel jacht op zou willen maken is Bones uit de Night Huntress serie…….

 11. Chuck Shurley: een boek waarvan je het einde mijlenver aan zag komen.

The one, dat had ik echt al wel zien aankomen dat het zo zou eindigen.

12. Castiels regenjas/trenchcoat: een boek wat er beter uitziet zonder dustjacket.

Velen zijn mij hier al voor gegaan maar ook ik ga voor Alice in Zombieland.

13. Carry on wayward son: zet je playlist op shuffle en speel het eerste nummer – voor welk boek is dit de ideale soundtrack?

Something there van de Beauty and the beast soundtrack….. hmmm even denken ik vind die wel passen bij Heir of Fire. Ik denk dat er wel iets is tussen Rowan en Celaena.

 14. Charlie: je ultieme fangirl/fanboy moment tot op heden.

 

Ik vind Charlie echt één van de leukste karakters uit Supernatural zij is de ultieme fangirl haha. Simpel Asylum 2014 de Supernatural conventie waar ik naartoe ben geweest. Ik heb daar Castiël, Sam, Crowley, Kevin, Lucifer en nog zoveel meer goede acteurs uit de serie ontmoet! Maar waarschijnlijk ga ik dit in mei dit jaar overtreffen op Jibcon aangezien daar de actrice die Charlie speelt komt en Jensen ofwel Dean my all time favorites!

 15. Een nog eentje om het extra moeilijk te maken: Mary, kiss, cliff – Sam, Dean, Castiel?

Deze is heel makkelijk! Marry: Dean, Kiss: Sam en Cliff Castiel!

 

Zo dat was het, een super leuke tag en als je het leuk vind zou ik zeggen vul hem dan snel in!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

16 februari 2015 at 18:08

leuk ingevuld. vond vooral je antwoord bij vijf geweldig. ken alleen Anita maar klopt des te meer boeken er verschijnen des te meer mannen er in haar bed verdwijnen.  annabel
  16 februari 2015 at 20:07

  Haha nou inderdaad, ik vond het een beetje jammer uiteindelijk dat ze eigenlijk alles waar ze zo op tegen was liet varen. Ik heb de laatste boeken ook nog niet gelezen, maar ooit wil ik de serie wel verder gaan lezen.16 februari 2015 at 19:04

Oh ja, the Darkling is ook een goede keuze!17 februari 2015 at 09:16

Ik ben jaloersssss…Ik wil ze ook meeten.  annabel
  17 februari 2015 at 10:43

  Ja het was ook al echt heel lang een droom van mij om naar zo’n conventie te gaan. Maar na deze is het wel even klaar want het is ook gewoon super duur.18 februari 2015 at 12:54

Ik wil ook zoooo graag de acteurs IRL ontmoeten. jaloeersssss  annabel
  19 februari 2015 at 10:27

  Ja dat was ook echt zo’n super gaaf weekend en dit jaar mag ik het nog eens over doen. Als je ooit de kans krijgt zou ik zeggen doen want het is super leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tipje van de sluier Dinsdag

17 februari 2015

%d bloggers liken dit: