TTT: Top tien boeken met magie

Het is weer donderdag dus tijd voor een nieuwe TTT, georganiseerd door Zon en Maan plaats ik elke donderdag een top tien. Deze week is het onderwerp: Boeken met magie. Pfff buiten Harry Potter vind ik dit best moeilijk eigenlijk. Ik lees niet zo heel veel over magie.

1. Harry Potter, ik heb zo’n vermoeden dat ik deze in veel lijstjes tegen ga komen

2. Magisterium van Cassandra Clare en Holly Black, ik vond het eerste boek heel goed dus ik ben benieuwd naar de rest.

3. Schim en Schaduw, ik heb het eerste boek al wel gelezen de rest nog niet.

4. The demon trappers daughter, met behulp van magie vangen ze de demonen

5. Mortal instruments serie, daar zit toch ook echt wel magie in

6. Throne of glass, het is er wel verboden maar er zit zeker magie in

7. Half zwart ook daar zit magie in

8. Allerzielen deze was ik eigenlijk bijna weer vergeten.

9. De jongen uit het woud, zit magie heel mooi in verwerkt

10. Silber, de magie van dromen.

Ik vond het best lastig om dit lijstje samen te stellen, lees jij vaak boeken over magie?

5 gedachtes over “TTT: Top tien boeken met magie

  1. Hoewel ik altijd denk dat ik zoveel boeken met magie lees, vond ik het ook best lastig om dit lijstje te maken ja D: Throne of Glass staat op mijn lijstje met magie boeken die ik nog wil lezen ^^

  2. Ik dacht meteen te zeggen dat ik er heel veel las, maar eigenlijk lees ik de laatste tijd vooral veel paranormal romance én die boeken bevatten niet persé magische elementen. Dat Harry Potter op nummer 1 zou staan bij mij en vele anderen is natuurlijk erg logisch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.