Book Haul Februari 2015

Nou die afspraak die ik met mezelf gemaakt had, die 3 for 1….. tja die heb ik over de balk gegooid haha. ik hield het gewoon niet vol! Maar ik heb wel hele mooie boeken gekocht deze maand!

Het eerste boek dat ik binnen kreeg was Red queen en zoals jullie al hebben kunnen lezen vond ik dit boek echt geweldig! Nu begint het lange wachten op het tweede deel!

Red queen

Ook kocht ik het derde deel van de Grisha trilogie, Val & Verlossing, natuurlijk met de mooie poster!

1

 

Op de boekenbeurs in Antwerpen afgelopen jaar heb ik de eerste twee delen van de kronieken van de wilde regenlanden gekocht. En nu zag ik in de boekwinkel deel drie en vier in en pakket samen.

2

Tijdens de uitverkoop in de boekhandel kocht ik het boek Moranthologie van Caitlin Moran en ik zag dat ze ook een boek had geschreven wat How to be a woman heette en die heb ik ook meteen besteld. Ik heb er al een aantal hoofdstukken uit gelezen en ik vind het een erg leuk boek.

3Ook in de uitverkoop kocht ik de boeken De oceaan aan het einde van het pad en Elke dag.

5

 

Ook het boek kwam ik zeven minuten na middernacht tegen met ontzettende mooie tekeningen en het boek The duff heb ik besteld bij de bookdepository.

6

 

Al geruime tijd volg ik Maureen Johnson op twitter maar ik heb nog een boek van haar gelezen dus de eerste twee delen van haar A shades of London serie heb ik ook maar besteld.

7

Ook heb ik de boeken Playlist for the dead en My heart and other black holes gekocht. Ook deze boeken lijken me heel erg mooi en ik zag ze voorbij komen tijdens één van de tea time videos van Epic Reads.

4

En als laatste ook twee graphic novels, ik heb ook nog steeds The walking Dead liggen maar deze heb ik nog niet gelezen. Maar nu mag ik ook deze twee toevoegen aan mijn collectie. Saga volume one en Through the woods.

8

Welke boeken heb jij gekocht deze maand? En staan er boeken in mijn lijst waar je benieuwd naar bent?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

28 februari 2015 at 10:35

Oeehh Graphic Novels, daar zou ik wel recensies van willen zien! 🙂28 februari 2015 at 12:30

Jij weet ongetwijfeld ook wat te lezen de komende weken/maanden. 🙂28 februari 2015 at 13:48

Oeh The Duff heb ik ook in bestelling bij The Book Depository ^^1 maart 2015 at 08:05

De kronieken van de wilde regenlanden vind ik erg goed en verder ben ik benieuwd naar My heart and other black holes.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: