De YA boekenweek

Een tijdje geleden plaatste ik hier al een berichtje dat de YA boekenweek zoals wij hem voor ogen hadden niet in de planning stond bij het CNPB. Er volgde veel reacties op mijn blog en ook op Facebook heb ik mijn frustratie hierover gedeeld. Hier werd meteen enthousiast gereageerd door een aantal auteurs die er dan zelf wel een leuke week van wilde maken. Dus hieronder een klein overzicht voor wat er tot nu toe vanuit die post gepland is:

Op vrijdag 20 maart is er een evenement in Oud-Beijerland Bij de boekenplus. Hier komen een aantal auteurs de winkel bezoeken. Je kunt daar onder ander speeddaten met de auteurs, je boeken laten signeren en er zullen pannels zijn. Meer informatie volgt snel.
Er zullen nog meer activiteiten volgen in verschillende steden als het goed is dus houd de facebookpagina goed in de gaten: https://www.facebook.com/YANABOOKTOUR?ref=ts&fref=ts

Op vrijdag 27 maar is er een YA even in boekhandel Stevens in Hoofddorp. Voor dit evenement moet je kaartje kopen, dit kaartje kost 5 euro. Er zullen een hoop leuke activiteiten plaats vinden. Je kunt alles volgen op de facebookpagina: https://www.facebook.com/events/741805349249188/

Ga jij naar één van deze evenementen? Zien jullie zo’n soort boekenweek wel zitten? Laat het me weten in de comments!

 

 

3 gedachtes over “De YA boekenweek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.