Wrap up Februari 2015

Jeetje maand 2 van het 2015 zit er ook alweer op! Wat gaat het toch allemaal snel weer! Deze maand heb ik wat minder gelezen, ik zat een beetje in een dipje. Maar aangezien ik nog genoeg recensies had die ik nog moest posten was dat geen probleem. Allereerst de boeken die ik deze maand gelezen heb

1. Supernatural: Bone key van Keith R.A. Decandido
2. Angelfall van Susan Ee
3. Hitte van Lis Lucassen ( recensie )
4. Red queen van Victoria Aveyard ( recensie )
5. Weird things Customers say in bookshops van Jen Campell ( recensie )
6. The duff van Kody Keplinger

Van de rest hoop ik binnenkort de recensies online te zetten. Hieronder de boeken waarvan wel een recensie zijn verschenen deze maand op mijn blog. Als je op de titel van het boek klikt kun je meteen de recensie lezen:

1. Terugkeer naar Inverness van Diana Gabaldon
2. Anna and the French kiss van Stephanie Perkins
3. Lola and the boy next door van Stephanie Perkins
4. Isla and the happily ever after van Stephanie Perkins
5. Project Persefone: Het Expiriment van Michelle Gagnon
6. Wonder van R.J. Palacio
7. The Julian Chapter van R.J. Palacio
8. Snow Like ashes van Sarah Raasch

Dat was het voor deze maand, hopelijk geen dipje meer in de maand maart, dan kun je in ieder geval van alle drie de boeken in de Grisha trilogie een recensie verwachten. Ben op dit moment boek 1 aan het herlezen en zal zo de gehele serie achter elkaar gaan lezen. Welke boeken ik verder nog ga lezen weet ik op dit moment niet. Welke boeken heb jij deze maand gelezen?

Een gedachte over “Wrap up Februari 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.