Tipje van de sluier dinsdag

Het is weer dinsdag dus tijd om met jullie te delen wat ik aan het lezen ben. Ik was even bang dat ik dit boek niet verder zou lezen maar na een kort uitstapje tussendoor heb ik toch weer Dreiging en Duisternis opgepakt. Het tweede deel van de Grisha trilogie. Hier mijn tipje van de sluier:

Hij liet zijn hand langs zijn scherpe kaaklijn glijden. ” Het lijkt erop dat de volcra mijn vlees niet lekker genoeg vonde,.” zei hij bijna loom. ( p. 56 )

Hieronder nog even waar het boek over gaat: 

Opgejaagd door het Eerste en Tweede Leger en achtervolgd door nare herinneringen, probeert Alina samen met Mal een nieuw leven op te bouwen in een onbekend land. Ze moet haar identiteit als Lichtheerseres verborgen houden om niet gevonden te worden door haar tegenstander, de Duisterling.
Alina kan haar verleden en toekomst helaas niet lang blijven ontvluchten. Met behulp van een beruchte vrijbuiter, weet Alina veilig terug te keren naar Ravka. Ze is vastberaden om te vechten tegen de duistere krachten die zich in het land verzamelen. Maar terwijl haar magische krachten groeien, glijdt Alina verder en verder af in het gevaarlijke spel van de Duisterling –en verder weg van Mal.
Alina moet kiezen tussen haar land, haar macht en de liefde waarvan ze altijd dacht dat hij haar op het juiste pad zou houden

Wat ben jij op dit moment aan het lezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.