Graphic Novel

Eigenlijk kunnen we hier al heel lang niet meer omheen, een hoop films in de bioscoop zijn gebaseerd op graphic novels en ook de serie The Walking Dead is een groot succes. Maar toch heb ik me er een tijdje van weg gehouden. Waarom? Geen idee eigenlijk, of misschien toch wel ik denk dat ik bang ben dat dit weer een verslaving gaat worden. Ik ben al echt een serie junkie en een boek addict wil ik daar nog een verslaving bij?

Het is eigenlijk een tijdje geleden al begonnen toen ik het eerste boek van The walking dead kocht. Ik merkte meteen dat ik het leuk vond, durfde daardoor niet zo goed verder te lezen en heb het aan de kant gelegd. Ik moet het boek nog steeds uitlezen. Afgelopen maand heb ik twee graphic novels gekocht namelijk Saga en Through the woods. Inmiddels heb ik Saga gelezen en ik vrees dat mijn grootste angst werkelijkheid gaat worden want ik vond hem geweldig! Ik kon hem niet wegleggen en heb hem in een avondje uitgelezen ( tussendoor kijkend naar Bones en The blacklist ).

Maar goed nu heb ik nog through the woods en natuurlijk het eerste boek van The walking dead liggen. Ik denk dat ik wel kan zeggen dat ik graphic novels echt leuk vind! Waarschijnlijk niet alles, maar er zullen er genoeg zijn die me echt aanspreken.

Lees jij eigenlijk graphic novels? Waarom of waarom juist niet?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

4 maart 2015 at 10:04

Graphic Novels vind ik ook super! 🙂 Daarbij lees je ze ook lekker snel uit en ik kan echt genieten van mooie tekeningen 🙂4 maart 2015 at 12:33

Saga staat ook hoog op mijn wishlist. Ik hoor er de laatste tijd ontzettend veel BookTubers over praten en het is bijna altijd vol lof. Klinkt als een perfecte aanvulling voor mijn Graphic Novel challenge. Daarnaast ben ik ook heel erg nieuwsgierig geworden naar Miss Marvel – al is dat volgens mij meer een comic dan een graphic novel.4 maart 2015 at 17:46

Vroeger was ik er nooit zo fan, maar sinds een jaar ben ik fan. Zo las ik Blankets, De dag dat David zijn stem verloor en the Beatles. Erg goed vond ik ze. Wat me eraan herinnert dat het wel weer eens tijd is om er eentje te lezen 🙂Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: