TTT: Top tien boeken die van mij verfilmd mogen worden.

Donderdag! Dus tijd voor een nieuwe top tien, deze week is het thema top tien boeken die van mij verfilmd mogen worden. Ik dacht eerst dat ik dat wel makkelijk zou vinden maar ik weet zo net nog niet of ik er tien ga halen. Maar ik ga het zeker proberen.

1. Throne of glass: Lijkt me een geweldige film en eens iets heel anders als wat we de laatste tijd aan boekverfilmingen hebben gezien.

2. The kiss of deception, ik denk dat dit wel een hele gave film zou kunnen zijn.

3. Angelfall: Wel een creepy film maar daar hou ik wel van

4. The raven boys: Het is een goed verhaal dus ik denk dat het wel een mooie film zou kunnen worden

5. Red queen: Ook een mooi boek met een goed verhaal

6. …….

Hier houd het een beetje op, natuurlijk heb ik echt nog wel leuke en mooie boeken gelezen maar ik vind ze niet echt filmmateriaal. Wist jij er wel tien? En welk boek zou jij graag verfilmd zien?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

5 maart 2015 at 10:08

Throne of Glass woooooooooow dat MOET gebeuren (en dan ga ik trouwen met de actrice die Celaena speelt). Red Queen heb ik nog niet gelezen maar door al die lovende recensies lijkt me dat ook een goede optie voor een film 🙂5 maart 2015 at 12:17

Oei, maar zes? 😀 Angelfall zou inderdaad supergaaf zijn. De rest heb ik nog niet gelezen, oeps!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Graphic Novel

4 maart 2015

%d bloggers liken dit: