Recensie: Schrijven kreng van Lisette Jonkman

Titel: Schrijven Kreng!
Auteur:
Lisette Jonkman
Pagina’s:
220
Taal:
Nederlands
Uitgever: 
Luitingh – Sijthoff


Korte inhoud boek
:

Tips & trucs van de grappigste schrijfster van Nederland!

Voor iedereen die bruist van de ideeën, maar bang is voor de knipperende cursor.

Je wilt een romantisch, grappig en meeslepend verhaal schrijven, maar hebt geen idee waar je moet beginnen? Of misschien zit je vast in een verhaal en kun je wel wat tips gebruiken om verder te gaan? Schrijfster Lisette Jonkman deelt haar tips, blunders en misstappen met je.

Na het lezen van dit boek wil je nog maar één ding: verder met dat manuscript!

Lisette Jonkman schreef de romans Glazuur, Verkikkerd en Verslingerd. In Schrijven kreng! helpt ze je op haar humoristische wijze verder naar de volgende fase van je schrijfproject (  van: Goodreads )

Mijn review:

Eens even heel iets ander, laat ik beginnen met jullie te vertellen dat dit mijn eerste boek is van Lisette Jonkman, ja ik weet het ongelooflijk maar waar.  Maar wat heb ik enorm gelachen met dit boek. Naast goede schrijftips die ervoor zorgen dat je meteen aan de slag wil zit er vooral ook heel veel humor in dit boek.

Ik vond het een ontzettend leuk boek om te lezen, maar ook heel leerzaam. Ikzelf roep al jaren ik zou graag eens een boek schrijven en mijn meest gebruikte smoes is: Ik heb geen tijd! Die stond er natuurlijk ook in!

Na het lezen van dit boek heb ik meteen zin om zelf te gaan schrijven, maar nu heb ik wel een beter idee hoe ik kan beginnen.

De Schrijfstijl:

Ik vind de schrijfstijl geweldig, ik hou van de humor die erin zit. Het leest ook heerlijk snel

Eindoordeel

Geweldig leuk en leerzaam boek en ik ga zeker meer van Lisette Jonkman lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.