Super Six Saturday: Boeken die vertaald zijn naar series

Zaterdag dus is het weer tijd voor een nieuwe Super Six Saturday, deze wordt gehost door Book Babbles. Het thema deze week is boeken die vertaald zijn naar series. Ik ga ervanuit dat het om tv series gaat. Ik weet niet of ik 6 ga halen maar goed daar gaan we dan:

1. Pretty Little Liars, volgens mij één van de weinige series die ik nog steeds volg (series gebaseerd op boeken dan )

2. Outlander, één van mijn favoriete series van dit moment.

3. The walking dead, ik doe hem er gewoon bij het zijn wel geen gewone boeken. Maar dat mag de pret niet drukken.

4. Game of Thrones, al heb ik nog niet alle boeken gelezen ik volg de serie wel trouw.

5. True Blood, toegegeven ik heb de laatste twee seizoenen niet gezien maar ik vond de eerste seizoenen wel spannend.

6. Vampire Diaries, hier heb ik anderhalf seizoen gezien, daarna niet meer verder gegaan eigenlijk. Ik wil het wel weer eens op gaan pakken maar nu even te druk.

Jeej ik heb toch de 6 gehaald, mis jij nog een serie in dit rijtje? Wat is jouw favoriete serie gebaseerd op een boek?

12 gedachtes over “Super Six Saturday: Boeken die vertaald zijn naar series

 1. Pretty Little Liars en The Vampire Diaries zijn nog altijd mijn favoriete series. Zeker weer beginnen aan de laatste wanneer je tijd hebt, vind ik zelf toch nog altijd de beste serie.

  • The vampire diaries moet ik echt eens tijd voor gaan maken inderdaad. Ik vond het eerste seizoen heel goed, maar ben nooit verder gegaan.

 2. Hi hi,

  Leuke top 6 ander boeken die series zijn geworden zijn onder ander Bitten (zoals Tamara hier boven al zei) erg goede serie trouwens heb het eerste seizoen helemaal gezien is zeker de moeite waard als je van weerwolven houdt. Wist je trouwens dat ze van L.J Smiths andere serie The Secret Cirle ook een serie hebben gemaakt? Deze is alleen gecancelled naar het eerste seizoen.. Wel jammer, ik vond dat de serie echt potentie had. En dan is er ook nog Witches of east End en The Morganville vampires. De laatste heb ik zelf ook nog niet gezien..

  Groetjes Irene

  • Ja het secret circle heb ik ook gezien, maar de boeken niet gelezen. Maar dat moet ik toch maar eens gaan doen anders weet ik nooit hoe het afloopt. The morganville vampires ben ik helemaal vergeten, ik heb de serie wel gezien. Echt super leuk en ik ben echt fan van de boeken.

  • Ja dat klopt al is het in het geval van The walking dead andersom en zijn de boeken gebaseerd op de serie en de serie niet gebaseerd op die boeken. Die is echt gebaseerd op de Graphic novels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.