Recensie: Supernatural: Bone key van Keith R.A. Decandido

Titel: Supernatural: Bone Key
Auteur:
Keith R.A. DeCandido
Pagina’s:
283
Taal:
Engels
Uitgever: 
HarperEntertainment


Het verhaal
:

Twenty-two years ago, Sam and Dean Winchester lost their mother to a mysterious and demonic supernatural force. In the years after, their father, John, taught them about the paranormal evil that lives in the dark corners and on the back roads of America . . . and he taught them how to kill it.

Sam and Dean are headed for Key West, Florida, home to Hemingway, hurricanes, and a whole lot of demons. The tropical town has so many ghouls on the loose that one of its main moneymakers has long been a series of ghost tours. But the tours are no more, not since one of the guides was found dead of an apparent heart attack . . . his face frozen in mid-scream. No one knows what horrors he saw, but the Winchester brothers are about to find out.

Soon they’ll be face-to-face with the ghosts of the island’s most infamous residents, demons with a hidden agenda, and a mysterious ancient power looking for revenge. It’s up to Sam and Dean to save the citizens of Key West . . . before the beautiful island is reduced to nothing more than a pile of bones.  ( Van: Goodreads )

Mijn review:

Het verhaal algemeen:

Dit boek leest als een aflevering van Supernatural en aangezien ik daar groot fan van ben kan ik alleen maar erg blij zijn met dit boek.

Het verhaal speelt ergens in het derde seizoen van Supernatural, dus ik moest wel even graven in mijn geheugen aangezien ik inmiddels seizoen tien aan het kijken ben. Maar het past perfect in het seizoen. De gevoelen van Sam tegenover de deal die Dean heeft gesloten en hoe Dean hiermee omgaat. Je ziet het zo voor je als je de serie gevolgd hebt.

De personages:

De personages zijn bij mij natuurlijk ook bekend, natuurlijk komen er wat nieuwe personages bij kijken maar dit zijn geen personages die je na dit boek nog terug zult zien.

Dean en Sam zijn in dit boek hetzelfde als in de serie, de opmerkingen van Dean die ervoor zorgen dat Sam alleen maar met zijn ogen kan rollen vind je hier ook in. En de hulp van Bobby wordt ook weer ingeroepen.  Ik ben echt fan van Bobby altijd al geweest en dat zal ik ook altijd blijven!

De Schrijfstijl:

Zoals ik aan het begin van deze recensie al aangaf leest dit boek als een aflevering van Supernatural. Je vliegt er doorheen en voor je het weet ben je alweer op de laatste pagina.

Eindoordeel:

Een leuk boek om te lezen, zeker als je net als ik groot fan bent van deze serie!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

9 maart 2015 at 18:03

ben ook dol op deze boekjes. heb er zelf drie van gelezen en vind ze iedere keer weer lezen als een extra aflevering. moet net als jij diep in mijn geheugen graven aangezien ik ook al bij seizoen 10 ben.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: